EUROLYGA 2023

Smūgis CSKA: D. Itoudis pasiruošęs Eurolygos sezoną baigti be M. Jameso

Maskvos CSKA treneris Dimitris Itoudis leido suprasti, kad suspenduotas komandos žaidėjas Mike'as Jamesas nebėra komandos dalimi. Tai graikas pranešė antradienį, kai CSKA Eurolygoje pranoko Sankt Peterburgo „Zenit“ klubą – 86:74.

 D.Itoudis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 D.Itoudis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 31, 2021, 10:29 AM

„Komanda Sankt Peterburge ir traumuoti žaidėjai, kurie pasiliko Maskvoje – Joelis Bolomboy ir Nikola Milutinovas, yra mūsų sudėtis, su kuria žygiuosime iki šio sezono pabaigos. Tai bus, kol aš esu čia“, – monologą pradėjo graikas.

Panašu, kad šią kalbą strategas jau buvo paruošęs iš anksto, mat daug ką skaitė iš lapo.

„Tai – mano sprendimas. Aš nusprendžiau eiti į karą su tais žaidėjais, kurie yra pasiruošę padaryti viską dėl CSKA. Pirmiausia, su tais žaidėjais, kurie komandą iškelia aukščiau savęs. Tie, kurie reprezentuoja klubą, kurį aš treniruoju, jei mes norime būti čempionais, turime būti čempionais visur. Jei norime laimėti Eurolygos titulą, išlikti viršūnėje ir būti pavyzdys vaikams, turime turėti krepšininkus, kurie gerbia komandą, krepšinį. Taip laimimi titulai.

Jei būčiau padaręs kitaip, negalėčiau žiūrėti žaidėjams į akis, sakyti, kad nieko nenutiko. Turiu jiems sakyti tiesą, nes jie supranta, koks yra mūsų tikslas“, – kalbėjo D.Itoudis.

Konfliktas tarp D.Itoudžio ir M.Jameso įvyko šeštadienį, kai Maskvos ekipa VTB Jungtinės lygos dvikovoje žaidė su Kazanės „Uniks“ klubu, kurį Rusijos čempionai laimėjo net 102:86.

Neapsikentęs blogo M.Jameso žaidimo D.Itoudis paėmė minutės pertraukėlę. Jos metu strategas pradėjo priekaištauti amerikiečiui. Krepšininkas dar bandė kažką atsaktyti, tačiau graikui tęsiant priekaištų laviną, parodė, kad norėtų būti pakeistas.

D.Itoudis tuoj pat tai padarė, vietoj amerikiečio išleidęs Ivaną Uchovą. Pats M.Jamesas po konflikto patraukė į persirengimo kambarį ir daugiau aikštėje nepasirodė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.