EUROLYGA 2023

Vilniaus krepšinio mokyklos treneriai neigia poliklinikos paskleistą žinią, kad neatvyko skiepytis

Praėjusią savaitę pasirodė žinia, kurioje Centro poliklinikos direktorius Kęstutis Štaras teigė, jog pirmajai vakcinos nuo COVID-19 „AstraZeneca“ dozei kovo 27 d. užsirašė ir vakcinavimo centrą neatvyko 14 Vilniaus krepšinio mokyklos (VKM) trenerių.

 Rokas Rolis.<br> VKM nuotr.
 Rokas Rolis.<br> VKM nuotr.
 Andrius Šležas.<br> VKM nuotr.
 Andrius Šležas.<br> VKM nuotr.
 VKM nuotr.
 VKM nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

vilniauskm.lt

Apr 3, 2021, 12:21 PM, atnaujinta Apr 3, 2021, 12:26 PM

VKM pareiškė, kad tai neatitinka tikrovės.

Iki kovo 27 d. pirmąja vakcinos doze buvo paskiepyti 20 iš 29 VKM trenerių (70 proc.). Likę treneriai, kurie negalėjo atvykti kovo 27 d., iš anksto apie tai telefonu informavo Centro poliklinikos atstovus ir suderino su jais naują apsilankymą datą. Keliems vyresniems treneriams šeimos gydytojas rekomendavo rinktis kitą COVID19 vakciną.

„VKM palaiko ir džiaugiasi Vilniaus miesto savivaldybės iniciatyvą, kuo greičiau įgyti kolektyvinį imunitetą ir grįžti į normalų gyvenimo ritmą. Dauguma trenerių jau pasiskiepijo pirmąja vakcinos doze, o likę tai padarys artimiausiu metu“, – kalbėjo mokyklos direktorius Vytenis Tupčiauskas.

Pirmasis skiepas jau suleistas ir 90 proc. VKM administracijos darbuotojų.

VKM atstovams susisiekus su Centro poliklinikos direktoriumi K.Štaru ir paprašius patikslinti informaciją, poliklinikos vadovas sakė: „Nemanykite, kad darėme tyčinę klaidą. Galbūt į patį pateikimą įsivėlė klaida ir, jeigu taip atsitiko, aš labai atsiprašau. Gavau duomenis tokius, kuriuos suvedė ir pateikė darbuotojai. Jeigu įvyko komunikacinė klaida, atsiprašau savo darbuotojų vardu.

Patikėkite, dabar skiepytis eina tūkstančiai žmonių, kuriuos reikia vakcinuoti ir tokios duomenų klaidos gali atsitikti. Darbuotojams tai didžiulis išbandymas ir per šį srautą galėjo įvykti tokia neatitiktis. Turime atlikti tyrimą ir užtikrinti, kad panašios klaidos ir neatitikimai ateityje nepasikartotų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.