EUROLYGA 2023

Po pralaimėjimo Šaras džiaugėsi P. Gasolio sugrįžimu: „Kai kuriose situacijose jis buvo neįtikėtinas“

Penktadienio vakarą paskutinėse Eurolygos reguliariojo sezono rungtynėse Šarūnas Jasikevičius „Barcelona“ 72:82 turėjo pripažinti Miuncheno „Bayern“ (21–13) pranašumą. Vis dėlto teigiamų emocijų paliko sėkmingas Pau Gasolio sugrįžimas.

 Pau Gasolis.<br> Scanpix nuotr.
 Pau Gasolis.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 10, 2021, 9:42 AM, atnaujinta Apr 10, 2021, 9:57 AM

Po dvejų metų pertraukos ant parketo sugrįžęs P.Gasolis susitikimą pradėjo starto penkete ir per 13 min. surinko 9 taškus (4/9 dvit., 0/1 trit. 1/2 baud.), atkovojo 4 kamuolius, atliko vieną rezultatyvų perdavimą ir surinko 5 naudingumo balus.

Tokius ispano pasirodymu džiaugėsi ir ekipos treneris Š.Jasikevičius.

„Mes esame laimingi matydami Pau žaidžiantį aukščiausiame lygyje. Jis žaidė taip pat kaip ir treniruotėse. Ir tai, kad jis jau yra aikštelėje, yra geros naujienos. Kai kuriose situacijose jis buvo neįtikėtinas, kai kur jam pritrūkdavo žaidybinio ritmo“, – apie P.Gasolio debiutą kalbėjo Š.Jasikevičius.

Pats Pau taip pat džiaugėsi savo sugrįžimu.

„Tai buvo pirmosios rungtynės, svarbus momentas. Aš norėjau atiduoti viską save ir mėgautis tuo. Yra kur tobulėti, bet džiaugiuosi, kad vėl galėjau pasijausti kaip krepšininkas“, – po rungtynių kalbėjo P.Gasolis.

Nors 40 metų krepšininko debiutas buvo sėkmingas, komandai pergalės iškovoti nepavyko.

„Jie šiąnakt buvo geresnė komanda. Reikia pasakyti, kad mes bandėme tam tikrus dalykus, bandėme apsaugoti kai kuriuos žaidėjus. Turime žaidėjų, kuriems pastaruoju metu nesisekė ir bandėme jiems leisti susigrąžinti pasitikėjimą savimi. Kaip dažniausiai ir atsitinka, kai kurie šia proga pasinaudojo, kai kurie ne“, – po pralaimėjimo teigė lietuvis.

Taip pat ekipos treneris buvo paklaustas apie sekmadienio mačą su Madrid „Real“ ir ar Pau Gasolį bus galima išvysti dvikovoje sulyderiu, vidurio puolėju Walteriu Tavarersu. Šaro nuomone veterano pasirodymas įmanomas.

„Svarbiausia dabar yra žiūrėti į kasdienę situaciją. Akivaizdu, kad Pau nežaidė dvejus metus, o po treniruočių su ekipa gavo nemažą krūvį ir yra kiek perkrautas. Viskas priklausys nuo to, kaip jis jausis šeštadieio rytą. Jeigu bus vis gerai, jis žais“, – sakė Š.Jasikevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti