EUROLYGA 2023

LKF pristatė naujovę: duris atvėrė rinktinės atributikos parduotuvė

Nors arenose sirgalių skaičius kol kas tik simbolinis, tačiau jie jau gali atlikti savo namų darbus. Šiandien atsidarė oficiali Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės atributikos parduotuvė „Mes už Lietuvą“. Sirgaliai gali „apsiginkluoti“ tiek internetinėje parduotuvėje shop.ltu.basketball, tiek užsukę į fizinę parduotuvę, esančią Lietuvos „Krepšinio namuose“ (Santakos g.11, Kaunas).

 LKF pristatė naujovę: duris atvėrė rinktinės atributikos parduotuvė.<br> krepsinionamai.lt nuotr.
 LKF pristatė naujovę: duris atvėrė rinktinės atributikos parduotuvė.<br> krepsinionamai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2021, 1:47 PM

Parduotuvėje bus galima įsigyti ne tik įvairių sirgalių marškinėlių, bet ir Lietuvos krepšinio rinktinės aprangą, o prekių asortimentas nuolat bus pildomas.

„Rinkome geriausias medžiagas, derinome dizainą ir džiaugiamės, kad galime pristatyti oficialią Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės atributikos parduotuvę. Pirminis etapas baigtas, toliau plėsime asortimentą ir sirgaliai tikrai ras sau tinkantį ir patinkantį drabužį ar suvenyrą“, – teigė LKF prezidentas Arvydas Sabonis.

Internetinėje parduotuvėje sirgaliai taip pat galės įsigyti ir visus iki šiol išleistus žurnalus „Krepšinio namai“ bei knygos „Su Lietuvos vardu per Europą, per Pasaulį“ antrąją dalį. O apsilankę fizinėje parduotuvėje (Santakos g. 11, Kaunas) ir įsigiję sirgalių ar rinktinės marškinėlius, čia pat juos galės papuošti ir savo pavarde ar kitu užrašu.

Pirmieji 5 pirkėjai, internetinėje parduotuvėje išleidę 65 eurus ar daugiau, laimės orginalią „Mes už Lietuvą“ Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kepuraitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.