EUROLYGA 2023

Pavydėtinas E. Atamano pasitikėjimas savo jėgomis: „Laimėsime ir tęsime kovą dėl titulo“ P. Laso: „Užaugome kartu su šia serija“

Antradienį į lemiamą Eurolygos ketvirtfinalio mūšį stos Stambulo „Anadolu Efes“ ir Madrido „Real“ krepšininkai. Serijoje iki trijų pergalių šiuo metu viešpatauja lygybė – 2:2.

Erginas Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Erginas Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Erginas Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Erginas Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Pablo Laso.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Pablo Laso.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Pablo Laso.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Pablo Laso.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Erginas Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Erginas Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 4, 2021, 9:08 AM, atnaujinta May 4, 2021, 9:10 AM

Žūtbūtinė kova vyks Turkijoje, kurioje pirmųjų dviejų serijos rungtynių metu triumfavo aikštelės šeimininkai.

Ketvirtfinalių mūšiams persikėlus į Madridą savo pranašumą įrodė Pablo Laso kariauna, kuri net ir be savo lyderio Walterio Tavareso sugebėjo dukart paeiliui ant menčių patiesti Stambule spindėjusius „Anadolu Efes krepšininkus.

Prieš penktąjį serijos mūšį Turkijos klubo strategas Erginas Atamanas tryško pasitikėjimu savo komandos jėgomis.

„Žaidžiame puikią seriją. Kartais jos metu mėgavomės kai kuriais momentais, kartais pralaimėdavome paskutinėmis akimirkomis, tačiau nusipelnome savo istoriją tęsti tokiu žaidimu, kurį demonstravome paskutinius tris sezonus.

Jokia sėkmė nebūna pasiekiama lengvai. Mes geriame „Real“ ir P.Laso, tačiau taip pat pasitikime ir savo jėgomis. Laimėsime ir tęsime kovą dėl titulo“, – samprotavo E.Atamanas.

Tuo tarpu Madrido klubo strategas P.Laso džiaugėsi komandos reakcija po padarytų klaidų pirmose dviejose serijos rungtynėse.

„Rungtyniaudami namuose turėjome labai rimtą iššūkį prieš šią puikią komandą, tačiau mes ją nugalėjome ją du kartus ir iškovojome teisę kautis penktose rungtynėse. Žinome, kad rungtynės nebus lengvos, tačiau jaučiamės gerai ir esame motyvuoti.

Užaugome kartu su šia serija – Stambule buvome nubausti dėl klaidų, tačiau jas ištaisėme Madride. Sugebėjome pasipriešinti tokiai įspūdingai komandai kaip „Anadolu Efes“, radome situacijų, kuriuose galėjome juos sužeisti tiek puolime, tiek gynyboje.

Galbūt paskutinė serijos dvikova neprimins ankstesnių ketverių rungtynių, tačiau mes labai norime, kad pasikartotų paskutinių dviejų mačų likimas“, – kalbėjo „Real“ treneris.

Penktosios serijos iki trijų pergalių rungtynės Stambule vyks antradienį 19 val. 45 min. Lietuvos laiku. Šios kovos nugalėtojas žengs į Eurolygos finalinį ketvertą, kuriame vietą jau yra iškovojusi Maskvos CSKA ekipa.

Turnyro finaliniai mūšiai bus žaidžiami Kelno (Vokietija) mieste gegužės 28-30 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai