EUROLYGA 2023

Veidmainyste apkaltintas L. Jamesas sulaukė NBA legendos kirčio

„Los Angeles Lakers“ ekipos žvaigždė LeBronas Jamesas sulaukė NBA legendos Reggie Millerio pastabų dėl veidmainiškų pasisakymų savaitės pradžioje.

L.Jamesas ir R.Milleris.<br>AP/Reuters/Scapix nuotr. koliažas
L.Jamesas ir R.Milleris.<br>AP/Reuters/Scapix nuotr. koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2021, 5:41 PM

Po naktį iš sekmadienio į pirmadienį patirto pralaimėjimo „Lakers“ žvaigždė teigė, kad NBA „įkrintamųjų“ turnyras „Play-in“ yra bloga idėja ir žmogus, kuris sugalvojo ją turėtų netekti darbo.

„Tas, kuris sugalvojo tą mėšlą, turėtų būti atleistas“, – apie „Play-in“ turnyrą atsiliepė po traumos sugrįžęs L.Jamesas.

Lrytas.lt primena, kad pirmą kartą per visą NBA istoriją šiame sezone rengiamame „įkrintamųjų“ turnyre dalyvaus 7-10 vietą reguliariajame sezone užėmusios komandos. Tarpusavio akistatose jos išsiaiškins, kam atiteks paskutiniai du bilietai į atkrintamąsias abiejų konferencijų varžybas.

Po L.Jameso žodžių „Indiana Pacers“ ekipos legenda bei vienas geriausių visų laikų snaiperių R.Milleris apkaltino „Lakers“ žvaigždę veidmainyste.

„Kur buvo šios kalbos prieš mėnesį ar du, kai „Lakers“, „Mavericks“ ir „Celtics“ buvo tvirtai įkopę į stipriausiųjų Vakarų konferencijos šešetuką? Dabar jie yra už jo ribos ir pradėjo verkšlenti.

Taip, L.Jamesas ir A.Davisas buvo patyrę traumas, tačiau dabar jie yra sveiki ir „Lakers“ turi patys įrodyti, kad yra favoritai. Po L.Jameso sugrįžimo jis abu mačus sužaidė blogai“, – samprotavo R.Milleris.

Šiuo metu „Lakers“ su 37 pergalėmis ir 28 pralaimėjimais rikiuojasi penktoje Vakarų konferencijos turnyrinės lentelės vietoje, tačiau iki septintos vietos, kuriame komandoms reikėtų žaisti „Play-in“ turnyre NBA čempionus skiria vos viena pergalė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.