EUROLYGA 2023

Eurolyga sudėliojo finalo ketverto tvarkaraštį – Šaro ekipos pasirodymas paliktas desertui

Ketvirtadienį Eurolyga paskelbė gegužės 28-30 dienomis Kelne vyksiančio Finalo ketverto varžybų tvarkaraštį. Pirmąją dieną – penktadienį bus žaidžiami abu pusfinalio mačai. Be žiūrovų vyksiančiose varžybose pirmieji į Kelno arenos aikštę 19 val. išbėgs Maskvos CSKA ir Stambulo „Anadolu Efes“ klubai.

„Barcelona“ strategas Š.Jasikevičius turėjo ką pasakyti prie komandos prisijungusiam veteranui P.Gasoliui.<br>ZUMA/„Scanpix“ nuotr.
„Barcelona“ strategas Š.Jasikevičius turėjo ką pasakyti prie komandos prisijungusiam veteranui P.Gasoliui.<br>ZUMA/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2021, 3:57 PM, atnaujinta May 6, 2021, 5:12 PM

Šios poros keliai iki lemiamų kovų skyrėsi kaip diena ir naktis – CSKA be vargo 3:0 susitraukė su Stambulo „Fenerbahce“ ir buvo vienintelė ekipa, greitai baigusi ketvirtfinalio seriją.

Tuo tarpu turkų „Anadolu Efes“ tik po vargų prasimušė į finalus, nors po reguliaraus sezono buvo trečia: bendru rezultatu 3:2 nurungė Ispanijos Madrido „Real“.

Šarūnas Jasikevičius ir jo vedama „Barcelona“ kovos vakariniame mače – 22 val. pradės akistatą su Milano „Olimpia“.

Tai bus savotiškas desertas sirgaliams.

Abi ekipos tik po penktojo ketvirtfinalio serijos mačo gavo kelialapius į Kelną: katalonai susitvarkė 3:2 su rusų Sankt Peterburgo „Zenit“, o „Olimpia“ tokiu pačiu serijos rezultatu palaužė Miuncheno „Bayern“.

Finalų diena gegužės 30-ąją – sekmadienį rungtynės dėl trečiosios vietos prasidės 18.30 val. Lietuvos laiku, o didysis finalas – nuo 21 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.