EUROLYGA 2023

Serijos su „Zenit“ padarinius vis dar jaučiantis Šaras įvertino nesenstančio P. Gasolio fenomeną

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ neturėjo kada atsipūsti po šią savaitę pasibaigusios Eurolygos ketvirtfinalio serijos.

Š.Jasikevičius negailėjo šiltų žodžių P.Gasoliui.<br>ZUMA/„Scanpix“ nuotr.
Š.Jasikevičius negailėjo šiltų žodžių P.Gasoliui.<br>ZUMA/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2021, 11:23 AM

Ketvirtadienį lietuvio auklėtiniai savo aikštėje 76:70 (18:17, 18:11, 21:20, 19:22) įveikė Lauryno Biručio ir Lauryno Beliausko atstovaujamą Santjago De Kompostelos „Obradoiro CAB“ ekipą.

Šioje dvikovoje „Barcelona“ vertėsi be Brandono Davieso ir Cory Higginso.

Po iškovotos pergalės Š.Jasikevičius nesistebėjo, kad jo kariaunai trūko energijos po varginančios Eurolygos serijos su Sankt Peterburgo „Zenit“, tačiau džiaugėsi kai kurių krepšininkų indeliu.

„Džiaugiuosi šia pergale, nes po emocingos serijos su „Zenit“ šiandien žaidėjai nebuvo žvalūs tiek savo kūnu, tiek ir protu.

„Džiugu, kad pavyksta judėti į priekį – labai geras rungtynes sužaidė Leo Westermannas, Leandro Bolmaro ir Pau Gasolis. Jiems reikėjo tokio mačo. Džiaugiuosi ir dėl Alexo Abrineso, kuris mums negalėjo daug padėti serijoje su „Zenit“, – samprotavo Šaras.

45-erių krepšinio specialistas iš Lietuvos taip pat pasidžiaugė P.Gasolio integracija „Barcelona“ ekipoje.

40 metų veteranas vis užtikrinčiau jaučiasi Katalonijos klube ir ketvirtadienį vykusioje dvikovoje į „Obradoiro CAB“ krepšį per 15 minučių įmetė net 12 taškų.

„Šiuo atveju reikia laiko tiek ir trenerių štabui, tiek ir pačiam Pau. Mes turime suprasti ir pamatyti, ką jis mums gali duoti. Jis sužaidė puikias rungtynes ir tai jam leis lengviau pajusti ritmą. Sunku patikėti, kad jis išdarinėja tokius dalykus vos po kelių treniruočių. P.Gasolis mums duoda vis daugiau“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

„Barcelona“ Ispanijos krepšinio čempionate rikiuojasi antroje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.