EUROLYGA 2023

Juokingas sugrįžimas: pirmą kartą šį sezoną aikštelėje pasirodęs „Heat“ veteranas buvo išvarytas per pirmas 3 minutes

„Miami Heat“ veteranas ir rūbinės lyderis Udonis Haslemas įrodo, kad NBA lygoje savo žymą galima palikti ir nepraleidžiant daug minučių ant parketo.

U.Haslemas buvo išvarytas per 3 minutes.<br>USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
U.Haslemas buvo išvarytas per 3 minutes.<br>USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2021, 3:49 PM, atnaujinta May 15, 2021, 4:11 PM

Antradienį vykusių rungtynių metu, 40-metis aukštaūgis pasirodė pirmose sezono rungtynėse šiame sezone ir vos po trijų minučių buvo išvarytas iš aikštės.

Antrajame kėlinyje U.Haslemas ir Filadelfijos „76ers“ vidurio puolėjas Dwight Howardas susikibo kovodami dėl atšokusio kamuolio ir pastarasis pargriovė U.Haslemą ant grindų.

Vėliau, sustabdyto laiko metu, U.Haslemas su D.Howardu apižodžiavo. „Heat“ žaidėjas pirštu bedė į D.Howardo veidą. Krepšininkai greitai buvo išskirti, o U.Haslemas buvo pašalintas.

Pats U.Haslemas po rungtynių nesiruošė atsiprašinėti.

„Buvo smagu. Žengti vėl iš aikštelę, žaisti krepšinį ir parodyti, kad vis dar galiu padėti komandai aukščiausiame lygyje laimėti.“, – apie trumpą, bet skambų savo pasirodymą kalbėjo jis.

„Tai puikus atsiminimas. Ir jei, tai buvo paskutinis kartas, tuomet jis buvo toks, kokį tik Udonis Haslemas moka – su išvarymu iš aikštelės“,- apie pašalinimą pridūrė veteranas.

„Heat“ komandos draugai po rungtynių linksmai kalbėjo apie situaciją, nors Bamas Adebayo ir tegė, kad veteranas negali sau leisti to daryt.

„Jis yra beprotis. <..> Pasakiau, jam „Tu mane daug ko išmokei, tačiau niekada nemokei būti išvarytu per 3 minutes“. Prašau, daugiau nekartok to“, – pasakojo B. Adebayo.

Kitas „Heat“ lyderis Jimmy Butleris po rungtynių su šypsena sakė: „Neleiskite U.Halsemo į aikštelė, nes jis išeina muštis“.

Net Majamio ekipos treneri Erikas Spoelstra situaciją pavadino „mėgstamiausia šiame sezoną“.

Nors ir U.Haslemas beveik nežaidžia ant parketo, jis yra labai svarbi komandos dalis. Per pastaruosius penkis sezonus jis sužaidė vos 45 minutes, tačiau vis dar išlieka ypatinga komandos rūbinės dalimi ir yra jaunų žaidėjų mentorius

Po rungtynių apie tai kalbėjo ir E.Spoelstra.

„Visi šioje arenoje ir dar svarbiau komandos rūbinėje suvokia, kokią įtaką jis daro. Jis padeda auginti lyderius ir kuria komandos kultūrą, kuri mums daug reiškia. Jis turėjo daug įspūdingų momentų savo karjeroje ir man patinka stebėti, jo, kaip lyderio, evoliuciją“, – apie U.Haslemo reikšmę komandai šnekėjo treneris.,

„Jauni žaidėjai tai jaučia. Jie prisimins „UD“ visą karjerą, tačiau jis tiek pat įtakos padaro ir veteranams. Išlaiko juos stabilius, motyvuotus ir padeda jiems augti“, – pridūrė jis.

Lieka neaišku ar aukštaūgis liks dar vienam sezonui su komanda kitais metai, tačiau jo reikšme visai organizacijai yra neabejojama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.