EUROLYGA 2023

K. Maksvytis baigia apsispręsti dėl ateities Rusijos klube

Krepšinio treneris 43-ejų Kazys Maksvytis, panašu, ir toliaus dirbs Rusijoje. Vietos žiniasklaida skelbia, kad strategas su Permės „Parma“ klubu baigia susitarti dėl naujos sutarties.

K. Maksvytis baigia apsispręsti dėl ateities Rusijos klube.<br>G.Šiupario nuotr.
K. Maksvytis baigia apsispręsti dėl ateities Rusijos klube.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2021, 10:55 AM, atnaujinta May 17, 2021, 11:03 AM

Sports.ru praneša, kad sutartis kitam sezonui jau parengta, liko tik sudėti parašus.

„Kalbėjausi su savo agentu, tai tik galiu pasakyti, kad jis su dideliu optimizmu šypsodamasis sakė, kad kas jau kas, o Maksvytis be darbo tikrai neliks.

Turiu tokį pusiau žalią siūlymą keltis į kitą šalį, išvykti iš Rusijos, tad šioks toks pasirinkimas yra. Bet supraskite, kad praėjo vos diena po sezono, tikrai nepuolu dabar į paieškas“, – lrytas.lt praėjusią savaitę kalbėjo Lietuvos treneris.

„Parma“ klube K.Maksvytis dirba jau dvejus metus. Šioje komandoje lietuvių kitą sezoną turėtų būti ir daugiau, mat galiojančias sutartis dar turi krepšininkai Adas Juškevičius ir Eigirdas Žukauskas. Trenerių štabe taip pat dirba Gintaras Kadžiulis.

VTB lygoje Permės komanda šį sezoną liko 8-oje vietoje, pateko į atkrintamąsias, tačiau ketvirtfinalyje nusileido Sankt Peterburgo „Zenit“ klubui.

Lrytas.lt primena, kad dėl darbo „Parma“ klube K.Maksvytis turėjo atsisakyti Lietuvos krepšinio rinktinės trenerio posto ir darbo Kauno „Žalgirio“ klube.

„Kai dabar žiūri į tą situaciją, gal ir kiek apmaudu. Juk pasiūlymai tokie būna ne kasdien. O gal ir kartą per gyvenimą. Tai šansas treneriui ir juo būtina naudotis. Nesakau, kad piktas dėl visos šios situacijos, tačiau gal kiek apmaudoka“, – bendraudamas su lrytas.lt prisiminė treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.