EUROLYGA 2023

Pergalę prieš „Zenit“ CSKA strategas D. Itoudis skyrė ypatingam žmogui

Pirmadienį Maskvos CSKA pergalingai startavo VTB Vieningosios lygos pusfinalio serijoje. Daugkartiniai Rusijos čempionai išvykoje 78:73 (18:15, 24:25, 21:16, 15:17) įveikė Sant Peterburgo „Zenit“ krepšininkus ir serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį – 1:0.

D.Itoudis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
D.Itoudis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2021, 7:30 AM

Po pergalės svečiuose Maskvos klubo vyriausiasis treneris Dimitris Itoudis ją skyrė savo treniruojamos ekipos gynėjui Ivanui Ukhovui, kuris dvikovos išvakarėse neteko savo bičiulio bei buvusio komandos draugo.

„Noriu padėkoti komandai už dvasią ir ryžtą. Didžiąją dvikovos dalį buvome susikaupę ir laikėmės plano.

Kai kurie žaidėjai rungtynių išvakarėse susidūrė su sunkumais. Rūbinėje Andrejus Vatutinas (CSKA prezidentas – red.) teigė, kad krepšininkai šiandien įrodė esantys tikri profesionalai. Man belieka tik pritarti.

Mes kalbame apie I.Ukhovą, kuris prieš dieną neteko savo artimo bičiulio. Visa komanda nori šią pergalę skirti jam. Jis yra tikras profesionalas“, – po dvikovos prieš „Zenit“ kalbėjo D.Itoudis.

I.Ukhovas pergalingose rungtynėse per 16 ant parketo praleistų minučių įmetė 5 taškus, atkovojo 2 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Lrytas.lt primena, kad pirmadienį CSKA pratęsė sutartį su treneriu D.Itoudžiu iki 2023-ųjų vasaros. Graikas Maskvoje darbuojasi nuo 2014-ųjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.