EUROLYGA 2023

Paaiškėjo J. Valančiūno ir „Grizzlies“ varžovai kovoje dėl atkrintamųjų varžybų

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį vykusiose NBA „Play in“ turnyro rungtynėse paaiškėjo septintąją vietą Vakarų konferencijoje užėmusi ekipa ir būsimi Jono Valančiūno bei „Memphis Grizzlies“ varžovai dėl aštuntojo bilieto.

S.Curry ir J.Valančiūnas.<br>USAToday/Scanpix nuotr.
S.Curry ir J.Valančiūnas.<br>USAToday/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2021, 7:50 AM, atnaujinta May 20, 2021, 7:52 AM

Dvikovoje tarp „Los Angeles Lakers“ ir „Golden State Warriors“ pranašesni buvo NBA čempionai, kurie namuose 103:100 (22:28, 20:27, 35:24, 26:21) įveikė „Warriors“ ekipą.

Tai reiškia, kad Los Andželo klubas į NBA atkrintamąsias varžybas pateko užimdamas septintąją vietą, o dėl aštuntosios pozicijos santykius aiškinsis „Warriors“ bei „Memphis Grizzlies“ ekipos.

Prasidėjus paskutinei minutei švieslentėje dar degė lygus rezultatas – 100:100, tačiau tada žodį tarė LeBronas Jamesas, kuris paskutinę atakai skirto laiko sekundę pataikė tolimą metimą bei išvedė aikštelės šeimininkus į priekį.

„Warriors“ dar turėjo laiko savo atsakymui, tačiau Kento Bazemore'o klaida sudaužė visas svečių viltis į atkrintamąsias varžybas patekti tiesiausiu keliu.

Lrytas.lt primena, kad tradiciškai į NBA atkrintamąsias varžybas patekdavo 1-8 vietas Rytų ir Vakarų konferencijose užėmę klubai. Bet dėl pandemijos ši sistema buvo pakeista.

Reguliariajame sezone 7-8 pozicijas konferencijose užėmusios komandos tarpusavio mače kovoja dėl septintosios vietos atkrintamosiose varžybose.

Šios poros pralaimėtoja dėl paskutinės, 8-osios vietos atkrintamosiose varžosi su 9-10 užėmusių komandų akistatos nugalėtoja. 9-10 vietose finišavusių klubų dvikovos pralaimėtojui sezonas iškart baigiasi.

„Lakers“: Anthony Davisas 25, LeBronas Jamesas 22, Alexas Caruso 14, Dennisas Schroderis 12.

„Warriors“: Stephenas Curry 37, Andrew Wigginsas 21, Kentas Bazemore'as ir Jordanas Poole'as po 10.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.