EUROLYGA 2023

Vyresnio žaidėjo Eurolygos finalo ketverte nebuvo: Pau Gasolis įsirašė į istoriją

Pau Gasolis pasiekė dar vieną viršūnę savo ilgoje karjeroj – jis tapo vyriausiu žaidėju, pasirodžiusiu per Eurolygos finalo ketverto varžybas. 40-metis ispanas Kelne svariai prisidėjo prie „Barcelona“ pergalės 84:82 prieš Milano „Olimpia“ ir sekmadienį kovos finale su Stambulo „Anadolu Efes“.

 P.Gasolis pelnė 10 taškų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 P.Gasolis pelnė 10 taškų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-29 09:54

Paskutinį metimą pataikęs Cory Higginsas buvo vakaro didvyris, tačiau pergalė buvo iškovota ne vien jo savo pastangomis. Kai kuriuos svarbius „Barcelona“ metimus pataikė P.Gasolis, kuris užtikrino, kad komanda startuotų pagal planą,

Dukart NBA čempionas, grįžęs į Europą ir atsigavęs po traumos, tik 11 minučių praleido ant parketo, bet spėjo surinkti 10 taškų ir pridėjo tris atkovotus kamuolius.

P.Gasolis tapo vyriausiu žaidėju Eurolygos finalo ketverte – jis žaidė sulaukęs 40 metų, dešimties mėnesių ir 22 dienų amžiaus.

Ispanas aplenkė Derricką Sharpą, kuris 2011 metais vilkėjo Tel Avivo „Maccabi“ marškinėlius būdamas 39 metų, septynių mėnesių ir trijų dienų amžiaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.