EUROLYGA 2023

Pokyčiai „Blazers“ stovykloje: po 9 metų traukiasi treneris, superžvaigždė už komandos vairo nori vienos iš NBA legendų

„Portland Trail Blazers“ vyriausiasis treneris Terry Stottsas po 9 metų darbo klube traukiasi iš savo pareigų. Komandos lyderis Damianas Lillardas už komandos vairo norėtų matyti vieną iš NBA legendų.

Damianas Lillardas (kairėje) ir Terry Stottsas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Damianas Lillardas (kairėje) ir Terry Stottsas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2021, 9:34 AM, atnaujinta Jun 5, 2021, 9:41 AM

Kaip pranešė ESPN žuranlistas Ardianas Wojnarowskis ir Yahoo žurnalistas Chrias Haynesas, sprendimas buvo priimtas abipusiu komandos ir trenerio sprendimu.

63-jų T. Stottsas su „Blazers“ iškovojo 402 pergales (318 nesėkmių) – tai antras geriausias rezultatas klubo istorijoje.

„Tai buvo labai sunkus sprendimas tiek asmenine prasme, tiek profesine, tačiau tai buvo reikalinga, kad ši organizacija galėtų judėti kita linkme. Jaučiu jam didžiausią pagarbą. Terry visada turės ypatingą vietą mūsų komandos istorijoje“, – teigė „Trail Blazers“ krepšinio operacijų prezidentas Neilas Olshey.

ESPN teigimu „Trail Blazers“ ekipa į T. Stottso vietą pretenduoja „Clippers“ trenerio asistentas Chauncey Billupsas, buvęs „Knicks“ ir „Rockets“ treneris Jeffas van Gundy, „Nets“ trenerio asistentas Mike`as D`Antony bei Mičigano universiteto treneris Juwanas Howardas.

Komandos superžvaigždė D. Lillardas jau spėjo išreikšti ir pasitikėjimą dvejais iš galimų trenerių. „Blazers“ lyderis teigia, kad kitu treneriu norėtų matyti vieną iš buvusių NBA krepšininkų: Chauncey Billupsq arba Jassoną Kiddą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.