EUROLYGA 2023

Olimpinės atrankos metu veiksiančioje sirgalių zonoje – krepšinio pramogos šalia „Žalgirio“ arenos

Jau šio mėnesio pabaigoje Kaune startuosiantis olimpinės krepšinio atrankos turnyras aistruolius džiugins ne tik žūtbūtine kova ant parketo, tačiau ir pramogomis šalia „Žalgirio“ arenos įsikursiančioje sirgalių zonoje.

„Kašiofeste 2021“ bus kviečiami dalyvauti visi norintys.<br>L.Žemgulio nuotr.
„Kašiofeste 2021“ bus kviečiami dalyvauti visi norintys.<br>L.Žemgulio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-10 11:27, atnaujinta 2021-06-10 12:07

Nuo birželio 29 d. iki liepos 4 d. Nemuno saloje visus krepšinio gerbėjus pasitiks nemokamas renginys „Kašiofestas 2021“, kurio tikslas – skatinti žmonių fizinį aktyvumą per įvairias su krepšiniu susijusias veiklas, bei triukšmingai palaikyti nacionalinę rinktinę.

Tarp „Kašiofesto 2021“ veiklų – krepšinio žaidimai ir estafetės, #LKFTrickshot išradingų ir įmantrių metimų turnyras, tritaškių bei baudų metimų konkursai, masinės krepšinio mankštos.

„Kašiofeste 2021“ bus kviečiami dalyvauti visi norintys – dalyvių fizinis pasirengimas ar amžius įtakos neturi. Nemokama registracija su galimybių pasu į visas veiklas bus vykdoma renginio vietoje.

Taip pat renginio zonoje bus įrengtas LED ekranas, kuriame bus galima tiesiogiai stebėti olimpinės krepšinio atrankos turnyro rungtynes.

Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vadovas Arvydas Sabonis džiaugėsi, kad pernai dėmesio susilaukęs projektas sugrįš ir šiemet bei vylėsi, jog gerų emocijų pasikrovę jo dalyviai vėliau vieningai palaikys dėl bilieto į Tokijo olimpines žaidynes kovosiančią rinktinę.

„Praėjusiais metais vykusiame #LKFTrickshot turnyre sulaukėme didelio susidomėjimo, todėl nusprendėme šį projektą pratęsti ir šiais metais. Renginį organizuojame per olimpinės krepšinio atrankos turnyrą, todėl manome, kad tai bus puiki proga ne tik gerai praleisti laiką, bet ir triukšmingai palaikyti nacionalinę vyrų rinktinę sirgalių zonoje. Ten bus galima dalyvauti mankštose, žaidimuose ir estafetėse, o svarbiausia – stebint rungtynes per LED ekraną, palaikyti rinktinę puikioje kompanijoje“, – sakė A. Sabonis.

Kiekvienoje veikloje dalyvaus ir visiems puikiai pažįstami žmonės, krepšinio atstovai, profesionalūs žaidėjai ar treneriai, karjeras baigę krepšininkai, kurie dalinsis žiniomis ir įgūdžiais kartu su projekto dalyviais.

LKF įgyvendinamas projektas „Kašiofestas 2021“ bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas, lėšomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.