EUROLYGA 2023

Kino teatruose startuoja „Krepšinio evangelija apie Šarą“

Birželio 17-ąją Lietuvos kino teatruose startuoja premjera apie Eurolygos ir Europos čempioną Šarūną Jasikevičių. Auksinis berniukas Šaras – neabejotina žvaigždė senojo žemyno krepšinio pasaulyje, gyva legenda, pavyzdys tiems, kurie siekia pergalių krepšinio aikštelėse.

 Filmą apie Šarūną Jasikevičių galima bus pamatyti kino teatruose.
 Filmą apie Šarūną Jasikevičių galima bus pamatyti kino teatruose.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2021, 6:21 PM

Kauno, Vilniaus, Klaipėdos, Šiaulių, Marijampolės, Gargždų kino teatruose Ilgojo metražo dokumentinis filmas „Krepšinio evangelija apie Šarą“ – apie sunkų Š.Jasikevičiaus pirmojo dešimtmečio kelią į meistriškumo, profesionalumo ir pripažinimo aukštumas.

Praeitį atskleidžia ne tik pats Šarūnas, bet ir trys dešimtys jo buvusių komandų draugų, trenerių, artimųjų. Archyviniai kino kadrai primena skaudų Lietuvos jaunučių rinktinės pralaimėjimą Turkijoje, Lietuvos jaunių ir jaunimo rinktinių su Šarūnu Jasikevičium čempioniškas pergales Europos pirmenybėse.

Jaunojo kauniečio talento nereikėjo „Žalgiriui“, todėl „Lietuvos rytas“ Šarūnui buvo puikus tramplinas į geriausias Europos komandas.

Filmas visiems, kurie dievina krepšinį ir šauniuosius lietuvaičius krepšininkus. Filmą finansavo Lietuvos kino centras. Autoriai: Vidas Mačiulis (scenarijus), Kęstutis Bražiūnas (režisūra), Laisvis Karvelis (vaizdas), Kęstutis Paulaitis (muzika), Egidijus Mažintas (įžvalgos). Filmo trukmė 82 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.