EUROLYGA 2023

Ispanija neteko į Tokiją turėjusio vykti rinktinės krepšininko

Tokijo olimpiadai besirengianti Ispanijos krepšinio rinktinė neteko vieno iš savo žaidėjų. Draugiškose rungtynėse su Prancūzija Malagos mieste, kurias ispanai laimėjo 86:77, petį išsinarino NBA klubo „Minnesota Timberwolves“ puolėjas Juancho Hernangomezas.

NBA klubo „Minnesota Timberwolves“ puolėjas Juancho Hernangomezas.<br> Zuma Press/Scanpix.com nuotr.
NBA klubo „Minnesota Timberwolves“ puolėjas Juancho Hernangomezas.<br> Zuma Press/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2021, 8:16 AM

Ispanijos krepšinio federacija dar tikėjosi, kad traumą galima bus išgydyti per kelias savaites, tačiau galiausiai pripažino, kad žaidėjas negalės vykti į Tokiją.

„Apgailestaujame dėl nelemtos traumos, kuri meta šešėlį ant pergalės prieš Prancūziją. Šiuo metu, vienintelis abiejų pusių tikslas yra žaidėjo sveikata ir sėkminga reabilitacija, kad į aikštelę jis galėtų grįžti pilna jėga“, – teigiama federacijos pranešime.

25 metų 206 cm ūgio ispanas šį sezoną NBA per 17 minučių rinko 7,2 taško (33 procentai tritaškių), 3,9 atkovoto kamuolio ir 0,7 rezultatyvaus perdavimo.

Pasiruošimą su Ispanijos rinktine tęsia 17 kandidatų. Ispanai olimpiadoje startuos C grupėje, kurioje varžysis su Argentina, Slovėnija ir šeimininke Japonija.

Būtent šioje grupėje galėjo žaisti Lietuvos komanda, tačiau olimpinėje atrankoje, finaliniame mače, nusileido slovėnams, kuriems tai pirmasis kartas žaidynėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.