EUROLYGA 2023

Antrajame Tautų lygos trijulių etape – nesustabdomos merginos ir vaikinų pralaimėjimas finale

Klaipėdoje baigėsi FIBA 3x3 U23 Tautų lygos antrasis etapas, kuriame Lietuvos merginų rinktinė išliko nesustabdoma ir antrąkart iš eilės buvo stipriausia turnyro ekipa, o vaikinai krito tik etapo finale.

Merginos finale 19:15 palaužė Baltarusijos ekipą.<br>LKF nuotr.
Merginos finale 19:15 palaužė Baltarusijos ekipą.<br>LKF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-07-16 20:23

Merginos finale 19:15 palaužė Baltarusijos ekipą. Finalo link lietuvės 21:13 įveikė Ukrainą bei 21:16 nugalėjo Latviją. Lietuvos merginų U23 rinktinės marškinėlius Klaipėdoje vilki Livija Sakevičiūtė, Eglė Zabotkaitė, Justina Miknaitė ir Martyna Petrėnaitė.

Vaikinų ekipa finale 10:21 nusileido Ukrainos krepšininkams. Prieš tai vykusiose rungtynėse lietuviai 19:18 nugalėjo Estiją ir 17:15 įveikė Latviją. Vaikinų U23 nacionalinei ekipai atstovauja Adomas Sidarevičius, Eimantas Žilius, Ernestas Sederevičius ir Gabrielius Čelka.

Trečiasis Tautų lygos etapas vyks jau šeštadienį.

Lietuviai rungtyniauja „Europe 2“ konferencijoje. Be mūsų šalies krepšininkų į Klaipėdą yra atvykusios ir Baltarusijos, Estijos, Latvijos, Rumunijos bei Ukrainos nacionalinės ekipos.

Tautų lygą sudaro šeši etapai – trys iš jų šiuo metu vyksta būtent Lietuvoje. Daugiausiai įskaitinių taškų per šešis etapus surinkusi komanda galiausiai taps Tautų Lygos nugalėtoja.

Be Tautų lygos artimiausiomis savaitėmis uostamiestyje vyks ir dar dvejos „Hoptrans“ turnyrų serijos varžybos. Liepos 30-31 dienomis čia vyks vienas iš moterų pasaulio serijos etapų, vadinamasis masteris, o liepos 31-rugpjūčio 1 d. viską vainikuos finalinis „Hoptrans 3×3“ etapas.

Visų šių turnyrų metu „Hoptrans“ arena bus atvira visiems norintiems trijulių krepšinį stebėti gyvai, kadangi įėjimas į 1,5 tūkst. aistruolių talpinančią areną – nemokamas. Tam reikalinga registracija, kurią galima atlikti „Tiketa“ arba renginio vietoje – Klaipėdos piliavietėje. Taip pat viską galima stebėti ir per naujos kartos televiziją GO3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.