EUROLYGA 2023

Jonas Mačiulis atskleidė rinktinės užkulisius: papasakojo apie Dariaus Maskoliūno skambutį

Lietuvos krepšinio rinktinė šiemet nesugebėjo prasimušti į Tokijo žaidynes ir po septynerių iš eilės olimpiadų pirmą kartą po Nepriklausomybės atgavimo jos turnyre nebus. Lietuviai namie surengtoje olimpinėje atrankoje finale nusileido Slovėnijai ir Lukai Dončičiui bei atidavė vienintelį kelialapį į žaidynes, dalintą Kaune. Šioje rinktinėje nebuvo ilgamečio nacionalinės ekipos nario Jono Mačiulio.

Jonas Mačiulis<br>G.Šiupario nuotr.
Jonas Mačiulis<br>G.Šiupario nuotr.
Jonas Mačiulis<br>G.Šiupario nuotr.
Jonas Mačiulis<br>G.Šiupario nuotr.
Jonas Mačiulis<br>G.Šiupario nuotr.
Jonas Mačiulis<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 23, 2021, 8:26 AM

Kaip aiškėja, 37-erių J.Mačiulis buvo sulaukęs pirmojo skambučio iš nacionalinės ekipos stratego Dariaus Maskoliūno dėl galimybės padėti ekipai, tačiau tuo viskas ir užsibaigė, apie tai jis papasakojo 15 min. tinklalaidėje „Pikenrolas“.

„Darius paskambino, bet laukiau ir antro skambučio, – pasakojo J.Mačiulis. – Darius sakė, jei Edgaras Ulanovas negalės, skambins man. Bet skambučio taip ir nesulaukiau.“

Šįkart rinktinei padėti dėl traumos padarinių atsisakė Edgaras Ulanovas, o rengtis NBA kovoms panoro taip pat kviestas ir lietuvišką pasą gavęs Ignas Brazdeikis.

„Aš iškart sakiau, kad tai buvo didelė klaida, jog tavęs nepaėmė. Nesupratau tokio ėjimo, ypač, kai žaidi vienerias rungtynes, o pasiruošimas yra trumpas.

Tiek patirties turintis žmogus... To labai trūko rinktinei. Ir tavo kietumo, ir naglumo. Labai nesuprantamas ėjimas. Galbūt tavęs išsigando, nes nesi pačio lengviausio charakterio“, – tikino „Pikenrolo“ tinklalaidėje kitas svečias Linas Kleiza.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.