EUROLYGA 2023

Į „Real“ gretas perėjęs Th. Heurtelis atsivėrė: „Šaras manęs nemylėjo, o P. Laso myli“

Praėjusį sezoną „Barcelona“ ekipoje pradėjęs prancūzas Thomasas Heurtelis vis labiau apšyla kojas amžinų katalonų priešininkų tvirtovėje – Madrido „Real“ komandoje.

Th.Heurtelis (kairėje) prakalbo apie santykius su Š.Jasikevičiumi ir P.Laso.<br>Lrytas.lt ir TASS/Scanpix nuotr. koliažas.
Th.Heurtelis (kairėje) prakalbo apie santykius su Š.Jasikevičiumi ir P.Laso.<br>Lrytas.lt ir TASS/Scanpix nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-24 12:01, atnaujinta 2021-09-25 21:40

Pernai įvykęs konfliktas tarp 32-ejų krepšininko iš Prancūzijos ir „Barcelona“ klubo sukėlė nemažą rezonansą visoje krepšinio bendruomenėje.

Lrytas.lt primena, kad kad konfliktas tarp „Barcelona“ ir joje iki tol rungtyniavusio Th.Heurtelio įvyko, kai žaidėjas ir jo agentas Miško Raznatovičius tikino klubo vadovams, jog susitars su „Fenerbahce“ dėl bendradarbiavimo.

Visgi, Turkijos klubas šią informaciją paneigė, o „Mundo Deportivo“ skelbė, kad Th.Heurtelis ruošėsi susikrauti lagaminus pas amžiną „Barcelona“ varžovą Madrido „Real“. Dėl šios priežasties krepšininkas po Eurolygos dvikovos tarp „Barcelona“ ir „Anadolu Efes“ ekipų buvo paliktas Turkijoje ir negrįžo kartu su Katalonijos komanda į namus.

Komandos vadovybės ir trenerio Šarūno Jasikevičiaus sprendimu krepšininkas buvo atskirtas nuo „Barcelona“ ekipos, o palikęs Kataloniją sezoną užbaigė Vilerbano ASVEL klube.

Net ir prabėgus daugiau nei pusmečiui po šio konflikto Th.Heurtelis neslepia nuoskaudos dėl praleisto laiko Katalonijos komandoje.

Krepšininkas iš Prancūzijos teigia, kad priešingai nei Š.Jasikevičius, Pablo Laso (Madrido „Real“ trenerio) privertė jį pasijausti esantį tinkamoje vietoje.

„Bendrasis ryšys visada labai padeda. Esminis skirtumas, kad Šaras manęs nemylėjo, o Pablo (Laso – red.) – myli. Esu labai laimingas, kad galiu dirbti čia.

Nuo tada, kai atvykau į Madridą, tiek klubas, tiek ir treneris privertė mane jausti, kad esu vietoje, kurioje jaučiuosi mylimas. Tai yra būtina“, – elpais.com teigė Th.Heurtelis.

Krepšininkas vilkėdamas „Real“ marškinėlius jau spėjo nuskinti pirmąjį šio sezono trofėjų.

Prancūzas kartu su Madrido klubu triumfavo Ispanijos Supertautės finale, kuriame nukovė Š.Jasikevičiaus „Barcelona“ ekipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.