EUROLYGA 2023

R. Jokubaitis – tarp pretendentų laimėti individualų Eurolygos prizą

Prieš artėjantį sezoną Eurolyga paskelbė kandidatus, galinčius laimėti turnyro „Kylančios žvaigždės“ apdovanojimą. Tarp galimų kandidatų – šią vasarą į „Barcelona“ ekipą persikėlęs Rokas Jokubaitis.

Rokas Jokubaitis.<br>Barca Basket nuotr.
Rokas Jokubaitis.<br>Barca Basket nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-28 10:54, atnaujinta 2021-09-28 10:56

Kartu su juo Eurolyga tarp favoritų laimėti titulą regi Carlosą Aloceną iš Madrido „Real“, Tariką Biberovičių iš Stambulo „Fenerbahce“, Malte Delową iš Berlyno ALBA, Leftheriosą Mantzouką iš Atėnų „Panathinaikos“, Sergi Martinezą iš „Barcelona“, Filipą Petruševą iš Stambulo „Anadolu Efes“, Matthew Strazelą iš Vilerbano ASVEL, Tristaną Vukcevičių iš Madrido „Real“ ir Victorą Wembanyamą iš Vilerbano ASVEL.

Praėjusiame sezone Eurolygos „Kylančios žvaigždės“ apdovanojimas atiteko Madrido „Real“ jaunajam talentui Usmanui Garubai.

Pernai, vilkėdamas „Žalgirio“ marškinėlius, Eurolygoje R.Jokubaitis per 20 minučių, vidutiniškai rinko po 7 taškus, 1,7 atkovoto kamuolio ir 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.