EUROLYGA 2023

Virginijus Šeškus neliko sužavėtas naujuoju KMT grafiku

Jonavos „CBet“ treneris turi dviprasmišką nuomonę apie naująjį Citadele Karaliaus Mindaugo taurės formatą.

Virginijus Šeškus.<br>D.Umbraso nuotr.
Virginijus Šeškus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2021, 4:38 PM, atnaujinta Sep 29, 2021, 4:49 PM

Treneris džiaugėsi, kad Europos turnyruose nerungtyniaujantys Lietuvos krepšinio klubai gaus daugiau rungtynių pirmoje sezono dalyje. Kita vertus treneris, neliko visai sužavėtas naujuoju grafiku, nes kai kurios savaitės ypač sezono pradžioje bus labai intensyvios. V.Šeškus vis dar norėtų skirti dėmesio pasiruošimui, bei žaidybinių schemų šlifavimui.

Nepaisant to, jonaviečiai trauktis neturi kur ir rytoj į Klaipėdą vyks tik su vienu tikslu – kovoti dėl pergalės. Treneris kaip vieną iš pagrindinių rungtynių uždavinių išskyrė klaipėdiečių patyrusio vedlio Deivido Gailiaus stabdymą. Puikioje formoje esantis puolėjas šį sezoną Betsafe-LKL pirmenybėse renka po 15,5 taško. Jonavos klubo treneris taip pat mano, kad svarbus bus ir netikėtumo faktorius, nes abiejose komandose yra nemažai iššauti galinčių žaidėjų.

Strategas taip pat pažymėjo, kad pirmajame taurės etape progų turėtų sulaukti ir jaunieji komandos krepšininkai. Pasak stratego, pagrindinis tikslas išlieka papulti tarp dviejų geriausių grupės komandų, tad itin intensyviame sezono starte šansų turėtų sulaukti visi žaidėjai.

Priminsime, kad Jonavos krepšininkai KMT grupių etape varžysis su: Prienų „LABAS GAS“, Kėdainių „Nevėžiu-OPTIBET“ ir Klaipėdos „Neptūnu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.