EUROLYGA 2023

Prisiminę A. Juškevičių broliai Lavrinovičiai žarstė pokštus

Kaziui Maksvyčiui tapus Lietuvos rinktinės vyriausiuoju treneriu pradėta vis garsiau ir dažniau kalbėti apie 32-ejų Ado Juškevičiaus sugrįžimą.

Adas Juškevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Adas Juškevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2021, 4:47 PM, atnaujinta Oct 6, 2021, 10:40 AM

LNK laidoje „Kaukės“ teisėjaujantys broliai Lavrinovičiai bandė įminti mįslę, kas slepiasi po grybo „raudonviršio“ kauke. Po „raudonviršio pasirodymo su daina „Eins, zwei polizei“ Kšištofas Lavrinovičius nieko nelaukdamas pateikė spėjimą, kad tai galėtų būti krepšininkas A.Juškevičius:

„Nu, nežinau, man sueina viskas į vieną krūvą. Ir praėjusi laida, ir šita. Dabar Adas Juškevičius akyse stovi ir viskas. Praeita daina „man gerai“ buvo, dabar vokiškai labai puikiai dainuoja, praktiškai be akcento. O jisai žaidęs Vokietijoje“, – savo variantą grindė K.Lavrinovičius.

Po kiek laiko prie savo brolio versijos grįžo ir Darjušas Lavrinovičius: „Tu prisimeni kaip Adas Juškevičius mėgsta pjauti grybus aikštelėje. Čia jo stilius ir tikrai yra variantas. Bet dar galim paieškoti variantų ir tarp kitų sportininkų kurie mėgsta pjauti grybą“, - juokavo D.Lavrinovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.