EUROLYGA 2023

Po dviejų iš eilės pergalių pratęsimuose Š. Jasikevičius paaiškino, kas jam patinka tokio tipo rungtynėse

Šarūno Jasikevičiaus vedama „Barcelona“ lieka viena iš dviejų Eurolygos komandų, kuri dar nepatyrusi pralaimėjimo. Vos ne vos, tačiau katalonai penktadienį po pratęsimo išplėšė pergalę ir Prancūzijoje prieš „Monaco“ klubą, kuriame žaidžia Donatas Motiejūnas.

 Šarūnas Jasikevičius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 16, 2021, 9:47 AM

„Barcelona“ tik pratęsimo paskutinėmis sekundėmis įgijo trapią persvarą ir nugalėjo ketvirtą kartą Eurolygoje 85:81. Tiek pat laimėjimų savo sąskaitoje turi ir italų Milano "Olimpia".

„Monako klubas žaidė pagal savo pajėgumą. Jie įsigijo daug gerų krepšininkų. Akivaizdu, kad ši komanda varžysis dėl vietos atkrintamosiose varžybose ir tai yra jų tikslas.

Žengti į aikštelę nuo suolelio yra sunku ir tai sakiau savo komandai didžiosios pertraukos metu. Dar nesu parengęs savo vaikinų tinkamai.

Visgi, jie sureagavo ir tai yra geriausias dalykas. Man patinka tokio tipo rungtynės, kai pavyksta išplėšti pergalę, kai jau atrodo, jog nieko padaryti nepavyks. Tačiau turime žaisti geriau.

Taip, ši dviguba savaitė mums buvo sėkminga. Iškovojome dvi pergales iš tiek pat galimų, tačiau krepšinio prasme tai nebuvo labai geras mūsų pasirodymas“, – po rungtynių kalbėjo Š.Jasikevičius.

„Vienu metu atrodė, kad žaidžiame pergalingas rungtynes, tačiau, pasirodo, tai buvo pralaimėjimo mačas. Jei nori žaisti Eurolygoje, turi turėti daug proto ir gerus žaidėjus“, – apie pralaimėtą dvikovą kalbėjo „Monaco“ strategas Zvezdanas Mitrovičius.

Tai jau buvo antroji šios savaitės „Barcelona“ pergalė po pratęsimo – savaitės pradžioje tik po papildomų penkių minučių įveiktas Pirėjo „Olympiakos“.

Kitas rungtynes „Barcelona“ žais spalio 22 dieną, kai susikaus namuose su Sankt Peterburgo „Zenit“ klubu.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.