EUROLYGA 2023

Ar Š. Jasikevičius pergudraus buvusius savo auklėtinius?

Į pirmąją vietą Eurolygoje vėl pakilusi Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ penktadienį namie egzaminuos dvi pergales iš eilės iškovojusį, bet vis dar paskutinėje vietoje esantį Kauno „Žalgirį“.

 Ar Š. Jasikevičius pergudraus buvusius savo auklėtinius?<br> lrytas.lt montažas
 Ar Š. Jasikevičius pergudraus buvusius savo auklėtinius?<br> lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 25, 2021, 2:00 PM

„Barcelona“ (9/2) dabar laimėjo triskart iš eilės. Pastaruoju metu itin naudingai rungtyniauja Katalonijos komandos įžaidėjas Rokas Jokubaitis. Lietuvis per tris paskutinius mačus vidutiniškai pelnė po 9 taškus, atliko po 4 rezultatyvius perdavimus, rinko 11,3 naudingumo balo.

„Žalgirio“ (2/9) aprangą vilkintis latvis Janis Strelnieks yra vienas geriausių ekipos žaidėjų. Jis įmeta 9,8 taško, realizuoja 44,7 proc. tritaškių. Šiuolaikinėje Eurolygoje Katalonijos ir Lietuvos milžinai tarpusavyje kovojo 29 kartus. Kauniečiai triumfavo tik penkeriose rungtynėse. „Barca“ laimėjo paskutines penkias akistatas su žalgiriečiais.

Maskvos CSKA (6/5) su Mariumi Grigoniu ketvirtadienį priims Miuncheno „Bayern“ (5/6). Rusijos čempionai žengia devinti, o Vokietijos – dvylikti.

Vitorijos „Baskonia“ (4/7), kurios garbę gina lietuviai Rokas Giedraitis ir Tadas Sedekerskis ketvirtadienį savo aikštėje išmėgins jėgas su Madrido „Real“ (9/2). Baskų klubas, kuriam neseniai pradėjo diriguoti naujasis treneris Nevenas Spahija, rikiuojasi 14-oje pozicijoje. „Real“, laimėjęs keturiskart iš eilės, užima antrąją vietą. R.Giedraitis yra rezultatyviausias ir naudingiausias „Baskonia“ žaidėjas. Jis pelno 13,1 taško, sukaupia 14,6 naudingumo balo. T.Sedekerskis yra geriausias komandos kovotojas dėl atšokusių kamuolių – jų sugriebia po 5,7.

Šią savaitę krepšinio gerbėjai išvys dar dvi labai intriguojančias dvikovas. Stambulo derbyje ketvirtadienį santykius aiškinsis „Fenerbahce“ (3/8) ir „Anadolu Efes“ (5/6). Ekipos užima atitinkamai 15-ąją ir 10-ąją vietas. „Fenerbahce“ triumfavo tik vienoje iš paskutinių septynių dvikovų, dabar suklupo tris sykius paeiliui. Tuo tarpu čempiono titulą ginantis „Anadolu Efes“ šventė tris pergales iš eilės.

Penktadienį dvejas pastarąsias rungtynes pralaimėjęs ir į trečiąją poziciją nusmukęs Milano „Armani“ klubas (8/3) Italijoje varžysis su Pirėjo „Olympiacos“ (7/4). Ši komanda žengia penkta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą