EUROLYGA 2023

„Olimpia“ treneris E. Messina įvardijo faktą, pagal kurį tikrai nevertins „Žalgirio“ ekipos

Kauno „Žalgirio“ komanda ketvirtadienį išvyko į Milaną, kur penktadienį žais Eurolygos rungtynes su vietos „Olimpia“ klubu. Dviejų klubų situacija Eurolygos turnyrinėje lentelėje skiriasi kardinaliai – jei italai su 13 pergalių ir 6 pralaimėjimais turnyre žengia trečioje vietoje, tai kauniečiai su trimis laimėjimais bei 15 nesėkmių yra visiški autsaideriai.

Ettore Messina<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ettore Messina<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ettore Messina<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ettore Messina<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 27, 2022, 4:57 PM, atnaujinta Jan 27, 2022, 5:17 PM

Tačiau šis faktas mažai svarbus „Olimpia“ strategui Ettore Messinai, kuris prieš akistatą tikino, jog paskutinė varžovų vieta neleidžia jaustis jo ekipai ramiai.

„Mums labai svarbu vertinti varžovą ne pagal jo užimamą vietą turnyrinėje lentelėje ar pagal jo pergalių ir pralaimėjimų santykį. „Žalgiriui“ šį sezoną labai nesiseka, ekipą kamuoja traumos, tačiau kiekvienose rungtynėse kauniečiai kovoja iki pat pabaigos.

Turime būti kantrūs organizuodami atakas ir skirti didžiulį dėmesį detalėms. Tik taip galime pasiekti pergalę, kuri mums bus labai svarbi ateityje“, – tikino E.Messina.

Tuo tarpu „Olimpia“ puolėjas Nicolo Melli pastebėjo, jog žalgiriečiai į Milaną atvyks nejausdami jokio spaudimo.

„Mums tai bus namų rungtynės ir puikiai suprantame jų reikšmę. Privalėsime būti maksimaliai susikoncentravę, nes „Žalgiris“ į Milaną atvyks nejausdamas jokio spaudimo ir bus pavojingas.

Taip pat privalome atsiriboti nuo žinių apie tos stovyklos reikalus – kas žais, o kas nežais. Privalome žiūrėti tik į save“, – kalbėjo oficialiai Eurolygos svetainei N.Melli.

„Žalgiris“ ir „Olimpia“ komandų akistata Milane vyks penktadienį 21.30 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.