EUROLYGA 2023

NBA žvaigždė apie šiurpią „Juventus“ legionieriaus gyvenimo pabaigą: „Prarado gyvybę bandydamas padėti“

NBA ir „Golden State Warriors“ klubo žvaigždė Draymondas Greenas savo tinklalaidėje išreiškė užuojautą dėl šią savaitę savo namuose Floridoje nušauto buvusio Utenos „Juventus“ legionieraus Adreiano Payne'o žūties.

NBA žvaigždė apie šiurpią „Juventus“ legionieriaus gyvenimo pabaigą: „Prarado gyvybę bandydamas padėti“.<br> AP/Scanpix/LKL koliažas. 
NBA žvaigždė apie šiurpią „Juventus“ legionieriaus gyvenimo pabaigą: „Prarado gyvybę bandydamas padėti“.<br> AP/Scanpix/LKL koliažas. 
 D.Greenas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 D.Greenas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 11, 2022, 2:57 PM

„Ilsėkis ramybėje, aš tave myliu, broli“, – laidoje kalbėjo D.Greenas.

Krepšininkas taip pat atskleidė šiek tiek daugiau mirties aplinkybių.

„Visi, kurie pažinojo Adreianą, pasakys, kad jis buvo geranoriškas, rūpinosi žmonėmis labiau nei savimi. Jis prarado gyvybę bandydamas padėti. Jis bandė padėti draugui, kuris buvo įsivėlęs į ginčą, o atvykęs buvo nušautas“, – pasakojo D.Greenas.

A.Payne'as „Juventus“ klube žaidė kiek ilgiau nei mėnesį. Į komandą krepšininkas atvyko gruodžio pradžioje, tačiau jau vasarį išsiskyrė su komanda.

Buvusio komandos krepšininko žinia šokiravo „Juventus“ klubą.

„Buvo šokas, – situaciją portalui lrytas.lt komentavo komandos treneris Nedas Pacevičius. – Susirašėme su komandos darbuotojais. Atsiminsime jį kaip labai komunikabilų žmogų, norintį bendrauti. Nebuvo taip, kad jis atvažiavo į mažą miestą ir gyveno savam pasaulyje. Tiek su komandos draugais, tiek su treneriais norėjo bendrauti. Faktas, kad jis nebuvo pačios geriausios sportinės formos, bet iš žmogiškosios pusės matėsi, kad jam rūpi šeima, kuri gyveno Amerikoje. Žiauru, netikėta, dar kol kas esame šoke.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.