EUROLYGA 2023

K. Kemzūra ir L. Kleiza atskleidė 2010-ųjų pasaulio pirmenybių bronzines paslaptis

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) minėdama krepšinio šimtmetį jūsų dėmesiui pristato išskirtinį pokalbį, kuriame tuometinis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra ir komandą ant savo pečių nešęs į bronzą Linas Kleiza atskleidė dar negirdėtas istorijas.

 Linas Kleiza ir Kęstutis Kemzūra
 Linas Kleiza ir Kęstutis Kemzūra
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2022, 8:36 PM

„Man labiausiai įstrigo vienas dalykas – dainuojanti rinktinė. Aš nežinau ar iki tol tai buvo. Aišku, dainos, ne „Dainų dainelė“, dainorėliai, bet savotiškas atsipalaidavimas. Net eidami į apdovanojimų ceremoniją dainavome „Ant kalno mūrai“, – atviravo K. Kemzūra.

Tuo tarpu L. Kleiza prisiminė istoriją, kai pasiskundus nugaros skausmais Juozukas (Juozas Petkevičius) pamaitino taškelį.

„Kai Juozukas pamaitino taškelį – neatsikėliau dieną. Praleidau keletą treniruočių, buvau surakintas“, – šypsodamasis pasakojo L. Kleiza.

Daugiau nei valandos trukmės pokalbyje K. Kemzūra ir L. Kleiza pasidalijo atsiminimais apie gyvenimą rinktinėje, nepamirštamą mačą su Argentina, legendomis apipintą spartiečių filmą ir keletą dienų besitęsusį bronzos šventimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.