EUROLYGA 2023

P. Laso prakalbo apie Š. Jasikevičiaus subtilybes: „Kas žino, ką Šaras yra sugalvojęs rungtynėms“

Madrido „Real“ krepšininkai prieš „Barcelona“ pralaimėjo 5 kartus paeiliui, tačiau šią seriją gali nutraukti pačiu svarbiausiu momentu – Eurolygos pusfinalyje.

 P. Laso (dešinėje).<br> ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
 P. Laso (dešinėje).<br> ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2022, 12:34 PM

„Karališkojo“ klubo strategas Pablo Laso prieš rungtynes prakalbo apie „El Clasico“ reikšmę tiek žiūrovams, tiek žaidėjams.

„Rungtyniaujame toje pačioje šalyje, todėl daug kartų žaidžiame vienas su kitu, bet kiekvienos rungtynės yra skirtingos. Manau, kad „El Clasico“ Ispanijoje yra labai didelis reginys, bet taip pat manau, kad jis didelis ir visoje Europoje.

Tokiose rungtynėse tokie žaidėjai kaip Niko Mirotičius, Eddy Tavaresas, visi jie gali pakelti savo žaidimo lygį. Tačiau esu tikras, kad abu treneriai labai pasitiki savo žaidėjais“, – spaudos konferencijoje sakė P.Laso.

P.Laso „Real“ ekipai vadovauja nuo 2011 metų ir per tą laiką sugebėjo sukaupti nemažą patirtį. Prieš akistatą su Šarūnu Jasikevičiumi baskas teigė žinantis, jog lietuvis jam yra paruošęs staigmenų, tačiau taip pat žino, ko galima tikėtis.

„Paslaptys... Taip, kas žino, ką Šaras yra sugalvojęs rungtynėms. Žinoma, bus kažko naujo, bet galiu pasakyti, kad jei paliksime N.Mirotičių laisvą kampe, jis pataikys. Tai nėra paslaptis“, – kalbėjo treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.