EUROLYGA 2023

J. Bertomeu atskleidė pagrindinius kandidatus į Eurolygos vardinio kvietimo vietą Europos taurės formatas išliks toks pat

Eurolygos vadovas Jordi Bertomeu pravėrė paslapties šydą. Belgrade vykstančiame Eurolygos finaliniame ketverte viešintis turnyro bosas užsienio žiniasklaidai prasitarė apie kito sezono Eurolygos planus.

J.Bertomeu.<br>M.Patašiaus nuotr.
J.Bertomeu.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-20 11:11, atnaujinta 2022-05-20 11:26

„BeIN Sports Turkey“ žurnalistas Ismailas Senolas praneša, kad kitame sezone pagrindiniai kandidatai gauti vardinį turnyro kvietimą yra klubai iš Ispanijos, Turkijos bei Adrijos lygos.

Kol kas nėra aišku, kiek vardinių kvietimų bus suteikta artėjančiame Eurolygos sezone. Tam įtakos turi ir įtempta situacija su šiuo metu nuo turnyro nušalintais šalies agresorės Rusijos klubais.

J.Bertomeu taip pat pabrėžė, kad klubas, norintis dalyvauti kito sezono Eurolygoje, turėtų surinkti ne mažesnį nei 7 mln. eurų biudžetą.

Eurolygos vadovas atskleidė, kad kitame sezone Europos taurės formatas nesikeis. Turnyro atkrintamųjų varžybų etape ir toliau bus varžomasi vienerių rungtynių kovoje.

Europos taurėje rungtyniaujančios komandos turės disponuoti bent 2,5 mln. eurų biudžetu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.