EUROLYGA 2023

Kaune – oficialus J. Jocytės debiutas trijulių krepšinyje

Kauno VDU Botanikos sode nuo savaitės pradžios karaliauja FIBA Tautų lyga, o penktadienį trijulių krepšinyje debiutuoja Lietuvos krepšinio perlas Justė Jocytė.

Justė Veronika Jocytė.<br>FIBA nuotr.
Justė Veronika Jocytė.<br>FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2022, 1:20 PM

Kartu su Livija Sakevičiūte, Egle Zabotkaite ir Dalia Donskichyte į aikštę žengsianti J. Jocytė U23 Tautų lygoje gins Lietuvos rinktinės garbę.

Nuo penktadienio iki sekmadienio VDU Botanikos sode įsikūrusioje „Hoptrans 3x3“ arenoje įvyks trys atskiri U23 Tautų lygos etapai tiek merginų, tiek vaikinų grupėse.

Lietuvos U23 vaikinų rinktinei Tautų lygoje atstovaus Justinas Ramanauskas, Ernestas Jonkus, Rokas Mačiulis ir Eimantas Žilius.

Tiek vaikinų, tiek merginų grupės kovose penktadienį laukia Estijos ir Ukrainos iššūkiai.

Lietuvos rinktinės jau sužaidė tris Tautų lygos etapus ir čia ryškiausios buvo mūsų šalies merginos.

Dominykos Paliulytės, Vestos Peregorodejevaitės, Ugnės Sirtautaitės ir Saulės Kaupytės kvartetas laimėjo du iš trijų Tautų lygos etapų, viename užėmė trečiąją vietą ir šiuo metu Rytų divizione rikiuojasi pirmoje vietoje.

Iš viso Tautų lygos reguliarųjį sezoną sudaro šeši etapai, o po jų pirmąsias vietas savo divizionuose užėmusios rinktinės žengs į finalinį turą.

Tuo metu Lietuvos vaikinų U21 rinktinė po trijų etapų Tautų lygos Rytų divizione žengia antroje pozicijoje. Ji laimėjo antrąjį etapą, o pirmajame ir trečiajame finišavo trečioje vietoje.

Mūsų šalies garbę U21 rinktinėje pirmuosiuose etapuose gynė Augustinas Mikštas, Dovydas Rimkus, Gabrielius Čelka ir Titas Januševičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.