EUROLYGA 2023

L. Jameso kritika dėl Rusijoje įstrigusios krepšininkės: klausimas, ar aš dar norėčiau grįžti į Ameriką

NBA žvaigždė LeBronas Jamesas kritikuoja JAV vadovus dėl per mažo įndėlio į krepšininkas Brittney Griner pargabenimą iš Rusijos.

L. Jameso kritika dėl Rusijoje įstrigusios krepšininkės: klausimas, ar aš dar norėčiau grįžti į Ameriką.<br> AFP/Scanpix nuotr.
L. Jameso kritika dėl Rusijoje įstrigusios krepšininkės: klausimas, ar aš dar norėčiau grįžti į Ameriką.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2022, 1:04 PM

Televizijos laidos „The Shop: Uninterrupted“ anonse L.Jamesas pareiškė, kad daroma per mažai, kad krepšininkė būtų išlaisvinta.

B.Griner Rusijoje teisiama dėl narkotikų laikymo. Praėjusią savaitę ji pripažino kaltę, o ketvirtadienį vėl stos prieš teismą.

„Kaip ji gali jaustis?, – retoriškai klausė K.Jamesas, apeliuodamas į menkaverčius JAV sprendimus. – Aš jausčiausi taip, lyg nenorėčiau grįžti į Ameriką apskritai.“

JAV valstybės sekretorius Antony Blinken pareiškė, kad Vašingtonas ir toliau sieks „išlaisvinti“ B.Griner ir kitus Maskvos sulaikytus amerikiečius, įskaitant buvusį JAV jūrų pėstininką Paulą Whelaną.

„Mes nepasiduosime, kol Brittney, Paulas Whelanas ir visi kiti neteisėtai sulaikyti amerikiečiai nesugrįš pas savo artimuosius“, – praėjusią savaitę sakė A.Blinkenas.

Nacionalinio saugumo patarėjas Jake'as Sullivanas pirmadienį sakė, kad buvęs Naujosios Meksikos gubernatorius Billas Richardsonas palaikė ryšius su Nacionalinio saugumo taryba, bet nekomentavo „savo kelionių ar to, ką jis ketina daryti“, nes buvo pranešta, kad B.Richardsonas planuoja keliauti į Rusiją ir derėtis dėl B.Griner paleidimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.