EUROLYGA 2023

Dubliu finišavusios U21 Lietuvos rinktinės baigė Tautų lygos reguliarųjį sezoną

Rumunijoje baigėsi U21 Tautų lygos Rytų diviziono reguliarusis sezonas, kuriame varžėsi Lietuvos merginų ir vaikinų rinktinės.

 Dubliu finišavusios U21 Lietuvos rinktinės baigė Tautų lygos reguliarųjį sezoną<br> 3x3 krepšinio asociacijos nuotr.
 Dubliu finišavusios U21 Lietuvos rinktinės baigė Tautų lygos reguliarųjį sezoną<br> 3x3 krepšinio asociacijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2022, 11:26 PM

Tris etapus per tris dienas sužaidusioms mūsų rinktinėms sėkmingiausia buvo paskutinė diena – šeštąjį etapą laimėjo tiek Lietuvos vaikinai, tiek merginos.

Finale tiek vaikinai, tiek merginos kovėsi su Čekijos rinktinėmis. Vaikinai šventė dramatišką pergalę 18:16, merginos – 14:10.

Penktajame etape, vykusiame šeštadienį, abi mūsų komandos taip pat nukeliavo iki finalo, bet čia pralaimėjo tai pačiai Čekijai. Ketvirtajame etape mūsų merginos šventė pergalę finale, o vaikinai užėmė 3-iąją vietą.

Apskritai Lietuvos U21 merginų rinktinė per 6 etapus keturiskart triumfavo ir iš viso surinko 550 taškų. Antroje vietoje likusios čekės bendroje įskaitoje surinko 420 taškų. Toks mūsiškių pasirodymas garantavo joms vietą į finalinį U21 Tautų lygos etapą.

Tuo metu du iš šešių etapų laimėję vaikinai iš viso surinko 490 taškų ir į priekį praleido Čekiją (550 tšk.), kuri gavo bilietą į finalinį etapą.

Rumunijoje Lietuvos U21 vaikinų rinktinę sudarė Gabrieliaus Čelkos, Tito Januševičiaus, Dovydo Rimkaus ir Gyčio Nemeikšos kvartetas, o merginoms atstovavo Brigita Sinickaitė, Dominyka Paliulytė, Saulė Kaupytė ir Ugnė Kučinskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.