EUROLYGA 2023

„Wolves“ komandoje – broliai Lavrinovičiai: užims ypatingas pareigas

Šią vasarą karjeras baigę broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai nuo krepšinio nenutolsta. Garsiausi Lietuvoje dvyniai tapo naujojo BC „Wolves“ klubo, kuris debiutinį savo sezoną žais Alytuje, ambasadoriais.

„Wolves“ komandoje – broliai Lavrinovičiai: užims ypatingas pareigas.<br>T. Bauro nuotr.
„Wolves“ komandoje – broliai Lavrinovičiai: užims ypatingas pareigas.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-17 10:23, atnaujinta 2022-08-17 11:12

Aktyviai save su krepšiniu siejantys bei jo populiarinimu užsiimantys broliai Lavrinovičiai klube prisidės prie sirgaliams skirtų įvairių veiklų organizavimo, kvies krepšinio mėgėjus į rungtynes, įsitrauks į komandos komunikaciją, atstovaus klubą viešojoje erdvėje.

Ne vieną ryškų titulą per savo karjerą iškovojusiems broliams Alytus yra svarbus miestas, nes būtent čia, tuometinėje miesto komandoje „Alita“, aukštaūgiai dar 1996 metais pradėjo savo karjerą ir ekipos spalvas gynė keletą sezonų.

„Alytuje buvo mūsų krepšinio pradžia. Čia mes augome kaip žaidėjai, sportavome daug sezonų. Miestas mums daug davė, pažįstame nemažai fanų, pas kuriuos visada smagu sugrįžti, su jais pabendrauti. Todėl norime jiems suteikti gerų emocijų ir tą darysime kartu su nauja komanda, kuri irgi Alytuje pradės savo kelią“, – sako D. Lavrinovičius.

„Alytus turi puikius sirgalius, todėl labai džiaugiamės, kad „Wolves“ čia žais savo pirmąjį sezoną. Tai miestas, kuris myli sportą, myli krepšinį. Nors patys baigėme profesionalią karjerą, norime būti šalia krepšinio, todėl nutarėme prisidėti prie naujo klubo administracijos. Nekantriai laukiame, kada galėsime prisidėti ir kuo labiau įsitraukti į veiklą“, – broliui antrino K. Lavrinovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.