EUROLYGA 2023

BC „Šiaulių“ moterų komandai diriguos sugrįžęs R. Petronis

Šiaulių moterų komanda kitą sezoną pradės su nauju vyr. treneriu. Po metų pertraukos į ją grįžta Romualdas Petronis. Anksčiau du sezonus saulės mieste praleidęs 57-erių specialistas praėjusiais metais treniravo Kursko „Dynamo“ dublerių ekipą.

 R. Petronis.<br> bcsiauliai.lt nuotr.
 R. Petronis.<br> bcsiauliai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 17, 2022, 5:26 PM

„Su Romualdu turėjome puikius santykius prieš jam paliekant mūsų komandą. Tai puikus vyras, su kuriuo nesunkiai randame bendrą kalbą. Jam grįžus į Lietuvą norėjosi tą bendradarbiavimą pratęsti ir šiemet. Džiaugiamės galėdami jį turėti savo klube ir tikimės, kad jo patirtis padės mūsų jaunosioms krepšininkėms augti dar sparčiau.“,– apie sugrįžtantį trenerį atsiliepė moterų komandos vadovas Mindaugas Stankevičius.

Savo karjeroje R.Petronis ne vienerius metus yra praleidęs treniruodamas komandas Ukrainoje, Kazachstane, Rusijoje bei Turkijoje. Lietuvoje vyriausiu treneriu bei asistentu dirbo atitinkamai Vilniaus „Sakalų“ bei Prienų „Skycop“ komandose. Taip pat treniravo įvairaus amžiaus Lietuvos jaunimo rinktines.

„Labai džiaugiuosi ir esu dėkingas „Šiaulių“ krepšinio klubui, kuris po pertraukos vėl pasikvietė mane dirbti į savo komandą. Grįžtu į puikiai sau pažįstamą aplinką. Prieš gaunant kvietimą dirbti su Šiaulių moterų komanda turėjau ir kitų pasiūlymų, bet nusprendžiau palaukti. Dabar šiuo sprendimu nesigailiu.“,– kalbėjo Šiaulių moterų komandos vyr. trenerio pareigas eisiantis Romualdas Petronis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.