EUROLYGA 2023

Pirmajame „Tarp Vilkų“ epizode – „Wolves“ lietuvių branduolys brolių Lavrinovičių akimis

Naujasis BC „Wolves“ klubas pristato pramoginio pobūdžio rubriką „Tarp Vilkų“, kurioje netradiciškai bus pristatomi komandos užkulisiai, veikla, žaidėjų kasdienybė, svarbiausių rungtynių anonsai ar apžvalgos, aptariami jų varžovai, kalbinami krepšininkai, rungtynių žiūrovai.

Broliai D. ir K. Lavrinovičiai.<br>T. Bauro nuotr.
Broliai D. ir K. Lavrinovičiai.<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2022, 5:30 PM

Pirmajame rubrikos epizode „Wolves“ ambasadoriai broliai Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičius aptarė komandos lietuvių branduolį bei pasidalino savo prisiminimais apie šiuos žaidėjus.

„Barzdą jo pamatai ir priešininkui jau baisu. Baubas. Įdomus žaidėjas, gal neįvertintas iki galo, neatskleistas. Visada, kai žaisdavau prieš jį, jis man būdavo trečios – ketvirtos pozicijos žaidėjas: sugebėjimai, IQ.

Bet kai paskutinius metus aš matau, kaip jis kovoja su didžiausiais centrais penktoje pozicijoje, akivaizdu, kad jis nestovi vietoje, tobulėja, turi daugiau pykčio. Su tokiu žaidėju tu gali išplėsti aikštelę“, – apie „Wolves“ puolėją Eigirdą Žukauską kalbėjo broliai.

Birželį karjeras baigę Lavrinovičiai be krepšinio gyventi negali, todėl prisijungė prie naujojo klubo ir prisidės prie sirgaliams skirtų įvairių veiklų organizavimo, kvies krepšinio mėgėjus į rungtynes, įsitrauks į komandos komunikaciją, atstovaus klubui viešojoje erdvėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų