EUROLYGA 2023

Įdomiausi LKL naujokai: kas drebins lygą šį sezoną?

Kaip ir kiekvieną rudenį, Lietuvos krepšinio sirgaliams reikės mokytis daug naujų pavardžių ir pratintis prie naujų veidų. Šią savaitę prasidedančiose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybėse įregistruoti daugiau nei pusė šimto krepšininkų, anksčiau nežaidusių LKL varžybose.

 Įdomiausi LKL naujokai: kas drebins lygą šį sezoną?<br> lrytas.lt montažas
 Įdomiausi LKL naujokai: kas drebins lygą šį sezoną?<br> lrytas.lt montažas
 I. Brazdeikis.<br> Kauno Žalgirio klubo nuotr.
 I. Brazdeikis.<br> Kauno Žalgirio klubo nuotr.
 K. Evansas.<br> Kauno Žalgirio klubo nuotr.
 K. Evansas.<br> Kauno Žalgirio klubo nuotr.
 A. Caveris.<br> Wolves klubo nuotr.
 A. Caveris.<br> Wolves klubo nuotr.
 M. Fosteris.<br>​Ryto klubo nuotr.
 M. Fosteris.<br>​Ryto klubo nuotr.
 M. Delia.<br> FIBA nuotr.
 M. Delia.<br> FIBA nuotr.
Kevarriusas Hayesas.<br>Stopkadras
Kevarriusas Hayesas.<br>Stopkadras
R. Šmitas.<br>ScanpixBaltics nuotr.
R. Šmitas.<br>ScanpixBaltics nuotr.
 K. Kullamae.<br> FIBA nuotr.
 K. Kullamae.<br> FIBA nuotr.
K. Mangasas<br>bcsiauliai.lt nuotr.
K. Mangasas<br>bcsiauliai.lt nuotr.
 J. Evansas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 J. Evansas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 G. Huskičius.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 G. Huskičius.<br> Imago/Scanpix nuotr.
B. Varadi.<br>Ryto klubo nuotr.
B. Varadi.<br>Ryto klubo nuotr.
 D. Ware'as/<br> bcpienozvaigzdes.lt nuotr.
 D. Ware'as/<br> bcpienozvaigzdes.lt nuotr.
Artūras Žagaras<br>FIBA nuotr.
Artūras Žagaras<br>FIBA nuotr.
 B. Davisonas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 B. Davisonas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 D. Šaličius.<br> Partizan klubo nuotr.
 D. Šaličius.<br> Partizan klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (17)

Lrytas.lt

Sep 22, 2022, 9:02 PM, atnaujinta Oct 11, 2022, 10:32 AM

Tarp LKL naujokų yra keletas visai jaunų lietuvių krepšininkų, iki šiol žaidusių tik žemesnėse Lietuvos lygose ar baigusių mokslus JAV. Tačiau didžioji dalis debiutantų – užsieniečiai. Į Lietuvą, kaip ir prieš kiekvieną sezoną, atvyko daug po Europą klajojančių amerikiečių, mūsų šalies komandas sustiprino žaidėjai iš kitų Europos kraštų. Sąraše yra ir garsių pavardžių. Keli LKL debiutantai žaidė Eurolygoje ar NBA lygoje, atstovavo savo šalims per pasaulio ar žemynų pirmenybes.

Ignas Brazdeikis („Žalgiris“)

Ignas Brazdeikis iki šių metų nebuvo iškėlęs kojos iš Šiaurės Amerikos. 23 metų 198 cm ūgio puolėjas užaugo Kanadoje, mokėsi JAV, žaidė Kanados rinktinėje. Šiais metais jis susiejo ateitį su Lietuva. Buvęs pasaulio vaikinų vicečempionas gavo Lietuvos pasą ir debiutavo mūsų šalies rinktinėje, o vasarą pasirašė sutartį su „Žalgiriu“.

Kauno komanda gavo jauną, ambicingą, bet jau patyrusį krepšininką. I.Brazdeikis per tris praėjusius sezonus žaidė 64 rungtynes, tarp jų – 42 rungtynes praėjusį sezoną „Orlando Magic“ komandoje, ir pelydavo vidutiniškai 5 taškus. Vis dėlto puolėjas dažniausiai į aikštę būdavo leidžiamas tik tada, kai nugalėtojai būdavo aiškūs.

Vis dėlto I.Brazdeikio įgūdžiai, parodyti ir Lietuvos rinktinėje, nekelia abejonių. Šis naujokas turėtų tapti vienu iš „Žalgirio“ lyderių.

Keenanas Evansas („Žalgiris“)

26 metų 191 cm ūgio teksasietis Keenanas Evansas iki „Žalgirio“ keliavo vingiuotais keliais. Prieš kelerius metus jis padėjo iškilti kukliai Teksaso technikos universiteto komandai, bet po to ne tik nesulaukė NBA klubų dėmesio, bet ir europinę karjeros dalį pradėjo didelių tikslų nekeliančioje Aleksandrovaco „Igokea“ komandoje iš Bosnijos ir Hercegovinos. Tačiau daug laiko nereikėjo ir praėjusį sezoną K.Evansas debiutavo Eurolygoje vilkėdamas Tel Avivo „Makabi“ aprangą.

Amerikietis Eurolygoje buvo pastebima figūra. Tą patvirtina 8,2 taško ir 3,5 rezultatyvaus perdavimų vidurkis. Vis dėlto įžaidėjo santykiai su garsiausiu Izraelio klubu klostėsi ne visai sklandžiai ir „Makabi“ nusprendė nepasinaudoti galimybe pratęsti sutartį su K.Evansu.

Ahmadas Caveris („Wolves“)

Buvusios NBA žvaigždės Jerry Stackhouse‘o globotinis Ahmadas Caveris šiais metais pirmą kartą sudarė sutartį su užsienio klubu. Iki šiol Džordžijoje užaugęs 26 metų 188 cm ūgio gynėjas žaidė tik JAV ir nesėkmingai beldėsi į NBA duris. Tiesa, prieš kelis mėnesius A.Caveris šias duris pravėrė ir, pasirašęs sutartį su „Indiana Pacers“, metų pradžioje debiutavo NBA pirmenybėse, bet jose žaidė tik vienerias rungtynes ir pelnė 2 taškus.

Tris praėjusius sezonus A.Caveris atstovavo G lygoje žaidžiančiai „Memphis Hustle“ komandai. Gynėjas visada būdavo labai energingas, stengdavosi atsidurti karščiausiuose aikštės taškuose ir praėjusį sezoną pelnydavo 16,4 taško, atlikdavo 7,6 rezultatyvaus perdavimo bei atkovodavo 5,5 kamuolio.

Marcusas Fosteris („Rytas“)

„Ryto“ puolimo gijos šį sezoną bus patikėtos 27 metų 191 cm ūgio teksasiečiui Marcusui Fosteriui. Jis jau įrodė savo vertę panašaus pajėgumo Europos klubuose, tačiau krepšininko bandymai pakilti į aukštesnį lygį nebuvo sėkmingi.

M.Fosteriui keliais bandymais nepavyko prasibrauti į NBA lygą, o gynėjo sutartis su Atėnų „Panathinaikos“ klubu pernai buvo nutraukta sezono viduryje. Amerikiečio vidurkis Eurolygoje atstovaujant „žaliesiems“ buvo 6 taškai.

Praėjusį sezoną M.Fosteris bandė likti artimame NBA komandų akiratyje ir rungtyniavo G lygoje. Jis žaidė „Rio Grande Valley Vipers“ komandoje ir pelnydavo vidutiniškai 18 taškų bei atlikdavo 4 rezultatyvius perdavimus. Pasibaigus G lygos varžyboms, M.Fosteris atvyko į Patrų „Prometheas“ komandą ir per Graikijos lygos atkrintamąsias varžybas rinkdavo 12,5 taško.

Marcosas Delia („Wolves“)

LKL klubuose liko labai nedaug Lietuvos krepšininkų, iškovojusių medalius per svarbiausias rinktinių varžybas. Tuo tarpu „Wolves“ naujokas argentinietis Marcosas Delia gali pasigirti ir prieš trejus metus laimėtu pasaulio pirmenybių sidabru, ir keturiais Amerikos pirmenybių medaliais. Tarp jų – rugsėjo viduryje per žemyno pirmenybes iškovotu aukso apdovanojimu.

30 metų 209 cm ūgio M.Delia nėra Argentinos rinktinės lyderis, tačiau per ką tik pasibaigusias Amerikos pirmenybes nebuvo ir statistas. Jis žaidė daug ir pelnydavo vidutiniškai 6 taškus.

Nors M.Delia, skirtingai nei keli jo tautiečiai, nesudomino stipriausių Europos klubų, jis nuo 2016 metų žaidė gana solidžiose Ispanijos ir Italijos komandose. Praėjusį sezoną argentinietis vilkėdamas „Trieste“ aprangą Italijos lygoje pelnydavo 10,1 taško ir atkovodavo 5,7 kamuolio.

Kevarriusas Hayesas („Žalgiris“)

„Žalgirio“ sudėtyje atsiranda vieta neaukštiems, bet šokliems priekinės linijos žaidėjams, dar tik siekiantiems įsitvirtinti Europos krepšinio elite. Praėjusį sezoną Kauno sirgalių nenuvylė amerikietis Joshas Nebo, o dabar eiti tautiečio pėdomis bandys 25 metų 206 cm ūgio Kevarriusas Hayesas.

Praėjusį sezoną K.Hayeso statistika atstovaujant Turkijos lygos vidutiniokui „Bursaspor“ klubui nebuvo pribloškianti – 9,6 taško ir 6,2 atkovoto kamuolio. Kita vertus, šis floridietis su Bursos komanda pavasarį sensacingai pasiekė Europos taurės finalą ir jau apsiprato Senajame žemyne, kuriame pradeda ketvirtą sezoną. Nors į Eurolygą jis žengs pirmą kartą, K.Hayesas įgijo patirties stipriose Italijos, Prancūzijos ir Turkijos lygose.

Rolandas Šmitas („Žalgiris“)

Vien tai, kad krepšininkas atvyko iš „Barcelona“ komandos, yra kokybės įrodymas. O Rolandas Šmitas „mėlynus-granatinius“ marškinėlius vilkėjo net keturis sezonus. 27 metų 208 cm ūgio puolėjo vidurkis visus keturis sezonus svyravo apie 5 taškus, o praėjusį Eurolygos sezoną latvis įmesdavo 4,4 taško ir atkovodavo 3,1 kamuolio.

R.Šmitas nebus tikra Pauliaus Jankūno pamaina. Nors gali praversti ir baudos aikštelėje, šis aukštaūgis nelabai mėgsta stumdytis po krepšiais ir sirgalius iš vietų dažniau pakelia taikliais tritaškiai. Vis dėlto jo veiksmų arsenalas nėra visiškai siauras, tad galima tikėtis, jog Kauno komandoje R.Šmitas nepakartos savo tautiečio Janio Strėlnieko istorijos.

Kristianas Kullamäe („Lietkabelis“)

23 metų 194 cm ūgio estas Kristianas Kullamäe padidinto dėmesio sulaukė ne dėl karjeros aprašymo, bet dėl asmeninių biografijos detalių. Jo tėvas Gertas Kullamäe prieš tris dešimtmečius žaidė Kauno „Žalgiryje“ ir tapo pirmojo LKL sezono čempionu.

G.Kullamäe savo laiku į stipriausius Europos klubus neprasimušė. Jo sūnus dar turi laiko, bet Kristiano karjera kol kas vystosi nelabai sparčiai. K.Kullamae prieš šešerius metus išvyko į užsienį, tris sezonus praleido Vokietijoje, kitus tris – Ispanijoje, bet nesugebėjo įsitvirtinti Burgoso „San Pablo“ komandoje, kuriai priklausė nuo 2020 metų. Estas daugiau žaidė Ispanijos antrojoje lygoje negu pirmojoje „San Pablo“ ekipoje, o praėjusį sezoną ACB lygoje pelnydavo tik 3,3 taško.

K.Kullamae nesužibėjo ir per ką tik pasibaigusias Europos pirmenybes. Estijos rinktinės metikas pelnydavo vidutiniškai 7 taškus, bet atakavo labai netaikliai. Jis pataikė tik 3 iš21 tritaškio (14,3 proc.).

Kyle‘as Mangasas („Šiauliai“)

Sekti Elvaro Fridrikssono ir Jono Elmore‘o pėdomis nelengva. Tačiau į Antano Sireikos rankas patekę krepšininkai atskleidžia geriausias savybes, todėl Šiaulių sirgaliams nereikia smarkiai nerimauti, kai iš jų komandos išvyksta buvę lyderiai.

J.Elmoro pamaina turėtų būti 23 metų 193 cm ūgio Kyle‘as Mangasas. Indianoje užaugęs ir ilgai tarp krepšinio bei amerikietiškojo futbolo rinkęsis gynėjas pirmąsias europietiško krepšinio pamokas gavo praėjusį sezoną žaisdamas Prahos USK komandoje. K.Mangasas pelnydavo 20,8 taško ir Čekijos lygoje pagal rezultatyvumą buvo antras. Tiesa, šis amerikietis Prahos komandoje nepasižymėjo kūrėjo savybėmis – jis atlikdavo tik 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Jawunas Evansas („Juventus“)

Utenos klubas prieš šį sezoną atsigręžė į amerikiečius ir sudarė sutartis su keturiais JAV krepšininkais. „Juventus“ vadovų manymu, solidžiausias pirkinys turėtų būti Pietų Karolinoje užaugęs 26 metų 183 cm įžaidėjas Jawunas Evansas, kuris 2017–2019 metais žaidė 56 rungtynes NBA komandose.

Stipriausioje pasaulio lygoje J.Evanso vaidmuo buvo simbolinis. Jis gerokai daugiau laiko praleido G lygos komandose, o praėjusį sezoną žaisdamas „Cleveland Charge“ ekipoje pelnydavo 7,5 taško ir atlikdavo 3,7 rezultatyvaus perdavimo.

Šis krepšininkas nėra naujokas ir Europoje. Užpraėjusį sezoną J.Evansas trumpai žaidė Patrų „Prometheas“ komandoje ir Graikijos lygoje rinkdavo 6,8 taško.

Goranas Huskičius („Jonava“)

Jei ne prieš kelerius metus prasidėjusios traumos, belgradietis Goranas Huskičius tikriausiai iki šiol žaistų Ispanijos lygoje ir net nesvarstytų LKL vidutiniokų pasiūlymų. Jis jau buvo tapęs vienu svarbiausių Burgoso „San Pablo“ žaidėjų ir padėjo šiam klubui tapti Čempionų lygos nugalėtoju, bet prasidėjus sveikatos problemoms, G.Huskičiaus karjeros kreivė smuko žemyn.

Kita vertus, praėjusį sezoną 30 metų 210 cm ūgio vidurio puolėjas atsigavo žaisdamas Vaisenfelso „Mitteldeutscher“ komandoje ir Vokietijos lygoje pelnydavo 11,2 taško, atkovodavo 5,5 kamuolio bei atlikdavo 4,5 rezultatyvaus perdavimo, tad „Jonava“ veikiausiai sulaukė labai rimto pastiprinimo.

Benedekas Varadi („Rytas“)

Benedekas Varadi pasižymėjo išskirtine ištikimybe gimtajam klubui. Sombathejuje užaugęs gynėjas 2012 metais debiutavo šio miesto „Falco“ komandoje ir jai atstovavo dešimt sezonų. Vis dėlto atėjo laikas kelti sparnus į aukštesnį lygį negu Vengrijos pirmenybės, ir prieš porą mėnesių 27 metų 190 cm ūgio triskart Vengrijos čempionas priėmė „Ryto“ pasiūlymą.

B.Varadžio vidurkis Vengrijos lygoje kelis sezonus svyravo apie 10 taškų, o praėjusį sezoną jis pelnydavo 13,2 taško, atlikdavo 5,9 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo 4,7 kamuolio. Krepšininkas naudingai žaidė ir Vengrijos rinktinėje – per šių metų Europos pirmenybes pelnydavo 6,3 taško.

Vis dėlto „Ryto“ sprendimas pakviesti šį žaidėją yra gana rizikingas. Kad sėslumu pasižymintiems krepšininkams būna sunku pritapti naujoje vietoje, patvirtina nesenas „Žalgirio“ ir Nielso Giffey pavyzdys.

Dustinas Ware‘as („Pieno Žvaigždės“)

„Pieno Žvaigždžių“ krepšininkus aikštėje rikiuos patyręs amerikietis Dustinas Ware‘as. Džordžijoje užaugęs 32 metų 180 cm ūgio įžaidėjas Europoje pradeda jau vienuoliktąjį sezoną, yra žaidęs įvairaus lygio klubuose, todėl jo nenustebins jokie trenerio reikalavimai.

Nors D.Ware‘as didžiąją karjeros dalį praleido žemesnio lygio turnyruose (Lenkijos, Vengrijos, Šiaurės Makedonijos lygose, Prancūzijos antrojoje lygoje), į Lietuvą jis atvyko iš gerokai stipresnės Prancūzijos lygos.

Praėjusį sezoną D.Ware‘as žaidė paskutinę vietą užėmusioje Šalono-Reimso „Champagne“ ekipoje ir joje pelnydavo 7,4 taško bei atlikdavo 3,5 rezultatyvaus perdavimo. Tačiau anksčiau žaidžiant silpnesnėse lygose jo rezultatyvumo vidurkis kelis sezonus buvo didesnis nei 15 taškų.

Artūras Žagaras („Nevėžis“)

Kėdainių klubas pastaraisiais metais nuolat pristato įdomių jaunų krepšininkų. Šį rudenį kone įdomiausias „Nevėžio“ naujokas – 22 metų 190 cm ūgio latvis Artūras Žagaras.

Gynėjas dar prieš ketverius su puse metų debiutavo Ispanijos lygoje vilkėdamas Badalonos „Joventut“ aprangą, bet šio turnyro lygis jaunuoliui buvo per aukštas, o įsitvirtinti vyrų krepšinyje trukdė ir sunki čiurnos raiščių trauma. A.Žagaras labiau atsiskleidė tik tada, kai praėjusį sezoną buvo paskolintas dėl išlikimo Vokietijos lygoje kovojusiai Braunšvaigo „Löwen“ ekipai. Latvis bundeslygoje įmesdavo 7,3 taško.

A.Žagaras jau žaidė ir Latvijos rinktinėje, bet tik per tas rungtynes, į kurias neatvykdavo NBA ir Eurolygos krepšininkai.

Bradas Davisonas („Nevėžis“)

Vienas iš greičiausiai naujoje komandoje apsipratusių krepšininkų buvo 23 metų 191 cm ūgio amerikietis Bradas Davisonas. Minesotoje užaugęs, bet Viskonsino universitetą baigęs gynėjas tik šiais metais pradeda profesionalo karjerą, o jo pirmoji stotelė šiapus Atlanto yra „Nevėžis“.

Per ikisezonines rungtynes jis jau ėmėsi Kėdainių komandos lyderio vaidmens ir darė tą patį, ką anksčiau darydavo NCAA lygoje. Taiklia ranka pasižymintis, bet ir kontaktinio žaidimo nevengiantis B.Davisonas praėjusį sezoną per JAV studentų varžybas pelnydavo 14,1 taško.

Džoko Šaličius („Prienai“)

Serbų Respublikoje (Bosnija ir Hercegovina) užaugęs Džoko Šaličius gavo tvirtus krepšinio pamatus. Jis žaidė Serbijos vaikinų rinktinėse ir būdamas 18-os sulaukė Belgrado „Partizan“ klubo kvietimo. Vienu metu netgi atrodė, kad aukštaūgis gali įsitvirtinti pagrindinėje „Partizan“ komandoje, bet jis pasirinko kitokį kelią ir nuo 2018 metų atstovavo silpnesnėms komandoms.

Praėjusį sezoną Dž.Šaličius pradėjo Ščecino „King“ komandoje ir Lenkijos lygoje pelnydavo 7,1 taško. Po to jis žaidė Čerkasų „Mavpy“ ekipoje ir Ukrainos lygoje įmesdavo 10,9 taško. Prasidėjus karui, 27 metų 210 cm ūgio vidurio puolėjas grįžo į tėvynę ir, vilkėdamas Tuzlos „Sloboda“ aprangą Bosnijos ir Hercegovinos lygoje rinkdavo 14,4 taško.

LKL naujokai

„Žalgiris“: Ignas Brazdeikis (Kanada; „Orlando Magic“, NBA), Rolandas Šmitas (Latvija; „Barcelona“, Ispanija), Keenanas Evansas (JAV; Tel Avivo „Makabi“, Izraelis), Kevarriusas Hayesas (JAV; „Bursaspor“, Turkija), Liutauras Lelevičius („Žalgiris-2“).

„Rytas“: Marcusas Fosteris (JAV; Patrų „Prometheas“, Graikija), Toddas Withersas (JAV; „Otago Nuggets“, Naujoji Zelandija), Benedekas Varadi (Vengrija; Sombathejaus „Falco“, Vengrija).

„Lietkabelis“: Jamelas Morrisas (JAV; Vaisenfelso „Mitteldeutscher“, Vokietija), Kristianas Kullamäe (Estija; Burgoso „San Pablo“, Ispanija), György Golomanas (Vengrija; Sombathejaus „Falco“, Vengrija), Nikas Stuknys (Sargūno SG).

„Wolves“: Ahmadas Caveris (JAV; „Memphis Hustle“, G lyga), Marcosas Delia (Argentina; „Trieste“, Italija), Hugo Invernizzi (Prancūzija; Limožo CSP, Prancūzija), Herkus Kumpys (Ueskos „Penas“, Ispanija).

„Šiauliai“: Kyle‘as Mangasas (JAV; Prahos USK, Čekija), Bryce‘as Douvier (JAV; „Luleå“, Švedija), Jonasas Bergstedtas-Zohore (Danija; „Nardo“, Italija), Jokūbas Rubinas (Vilniaus „Perlas“).

„Jonava“: Martinis Laksa (Latvija; Gyseno „46ers“, Vokietija), Goranas Huskičius (Serbija; Vaisenfelso „Mitteldeutscher“, Vokietija), Xavieras Thamesas (JAV, „Debrecen“, Vengrija), Dmytro Žuravliovas (Ukraina), Robertas Syčius (Vilniaus „Oaks“).

„Juventus“: Jawunas Evansas (JAV; „Cleveland Charge“, G lyga), Darrellas Davisas (JAV; Prizreno „Ponte“, Kosovas), Justinas Alstonas (JAV; „Szeged“, Vengrija), Aleksa Nikoličius (Serbija; „Rakvere“, Estija), Titas Didžgalvis (Utenos DSC).

„Neptūnas“: Maliekas White‘as (JAV; „Kormend“, Vengrija), Austinas Wiley (JAV; Tryro „Gladiators“, Vokietija), Rinaldas Malmanis (Latvija; Mursijos UCAM, Ispanija), Gediminas Leščiauskas („Neptūnas-2“).

„Pieno Žvaigždės“: Dustinas Ware‘as (JAV; Šalono-Reimso „Champagne“, Prancūzija), Corey Allenas (JAV; Džordžijos valst. univ.; NCAA), Artiomas Kovaliovas (Ukraina; „Clavijo“, Ispanija).

„Nevėžis“: Bradas Davisonas (JAV; Viskonsino univ., NCAA), Artūras Žagaras (Latvija; Braunšvaigo „Löwen“, Vokietija), Timas Lambrechtas (Belgija; Šarlerua „Spirou“, Belgija), Rafaelis Rodriguesas (Brazilija; Jėnos „Science City“, Vokietija), Justinas Marcinkevičius (Bario univ., NCAA), Tomas Verbinskis (Lafajeto univ., NCAA), Lorenas Stoškevičius.

„Prienai“: Brandonas Brownas (JAV; Samokovo „Rilski sportist“, Bulgarija), Isiah Osborne‘as (Kanada; „Montreal Alliance“, Kanada), Jy‘lanas Washingtonas (JAV; Konsepsjono „Universidad“, Čilė), Džoko Šaličius (Bosnija ir Hercegovina; Tuzlos „Sloboda“, Bosnija ir Hercegovina), Mantas Gužys („Prienai-2“).

„Gargždai“: Jurijus Kondrakovas (Ukraina; Kijevo „Budivelnyk“, Ukraina), Robertas Keliačius („Challes“, Prancūzija), Paulius Kazlauskas, Paulius Kulikauskas, Juozas Virkutis, Jokūbas Žilius.

*Sąraše – tik krepšininkai, LKL pirmenybėse nežaidę nė vienerių rungtynių. Į šį sąrašą neįtraukti žaidėjai, kurie grįžta į LKL po pertraukos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.