EUROLYGA 2023

Prieš startą Eurolygoje – Š. Jasikevičių nustebinę auklėtiniai: „Neįtikėtina“

Šarūnas Jasikevičius pagaliau džiaugiasi „Barcelona“ komandos žaidimu. Katalonai sekmadienį Ispanijos lygoje 89:74 nugalėjo Vitorijos „Baskonia“ krepšininkus, o po pergalės 46-erių Šaras žavėjosi žaidėjų gynyba.

 Š. Jasikevičius.<br>Barca Basket nuotr.
 Š. Jasikevičius.<br>Barca Basket nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2022, 11:47 AM

„Po ilgosios pertraukos pakeitėme požiūrį, mentalitetą, todėl atsirado daug daugiau koncentracijos. Gynėmės labai gerai. Neįtikėtinai gerai. Ir visų pirma nedarėme kvailų klaidų“, – po mačo kalbėjo Š.Jasikevičius.

Tai buvo pirmoji „Barcelona“ pergalė vietiniame fronte. Tiesa, jau netrukus Šaras ir kompanija pradės mūšius Eurolygoje. Penktadienį jie namuose priims Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkus.

„Šiais metais turime patyrusių krepšininkų. Jie puikiai supranta situacijas ir greitai reaguoja į įvykius aikštėje. Parodėme, kad esame labai rimta ir gerai besiginanti komanda. Kai sugebi taip gintis, gali pelnyti 26 ir daugiau taškų per kėlinį. Atvirai sakau, mėgavausi antrąja šio mačo dalimi“, – pridūrė Š.Jasikevičius.

Šiame mače puikiai sužaidė ir „Barcelona“ lietuvis Rokas Jokubaitis, kuris įmetė 11 taškų, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 2 kamuolius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.