EUROLYGA 2023

L. Kleiza prieš K. Tiškevičių 7 dalis: kada skola, Linai?

„Kleiza vs. Tiškevičius“ – naujas projektas, kuriame Linas Kleiza ir Karolis Tiškevičius kovoja vienas prieš kitą, akis į akį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-01-25 16:57

Taip aiškinasi, kuris iš jų yra kietesnis krepšinio ekspertas ir, be abejo, kuriam atiteks „štuka“. Kiekvieną savaitę laidoje apžvelgiamos visas einamosios savaitės Eurolygos rungtynės, rezultatų spėjimai.

Na ką, gavosi labai gera pirma sezono dalis – įtampa išliko iki pat paskutinių rungtynių tarp Milano ir Vilerbano, kur mačo nugalėtojas nusprendė, kam atiteks „štuka“. Tad Linas lieka skoloje sumą trijų nulių zonoje, o mes judam toliau į antrą sezono dalį, pakartojam tą pačią „stafkę“ ir prognozuojame toliau!

Šią savaitę daug įdomių mačų – be Žalgirio kelionės į Atėnus matysime ir ispaniškąjį El Clasico, serbų pjautynes Belgrade ir porciją kitų Eurolygos rungtynių. Taip gavosi, kad kone pusę laidos prakalbėjome apie Lino patirtį NBA, Milane bei pasipasakojome įvairiausias lažybų istorijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.