EUROLYGA 2023

Įvaizdį pakeitęs E. Ulanovas: „Per 40 minučių aikštelėje draugų nebelieka“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai penktadienį Turkijoje sužais Eurolygos 30-ojo turo rungtynes su Stambulo „Fenerbahce“ komanda.

 P. Jankūnas ir E. Ulanovas.<br> zalgiris.lt nuotr.
 P. Jankūnas ir E. Ulanovas.<br> zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2023, 10:27 AM

Žaliai baltų kapitonas ir pats sezoną „Fenerbahce“ gretose praleidęs Edgaras Ulanovas tikino, kad reikia pasiruošti rimtai kovai su komanda, kuri dar nėra užsitikrinusi vietos atkrintamosiose varžybose.

„Turime būti pasiruošę gerai kovai, rungtyniauti komandiškai. „Fenerbahce“ pralaimėjo pastarąsias rungtynes, tačiau žais namuose prie nuostabaus palaikymo. Reikės stabdyti jų greitas atakas, kurios su arenos pagalba komandą pakelią į viršų. Patiems reikia dėti žingsnį į priekį ir gynyboje“, – teigė E.Ulanovas.

Pirmosios tarpusavio rungtynės Kaune klostėsi pagal „Žalgirio“ scenarijų. Tuomet „Žalgirio“ arenoje Eurolygos pirmąjį ratą kauniečiai užbaigė pergale 86:66. Tiesa, tose rungtynėse dėl traumos visam sezonui prarado Keenaną Evansą.

„Tikrai negalima tikėtis panašių rungtynių. Manau, kad varžovai irgi dės akcentą ties šiuo dalyku ir norės revanšuotis. Pasikartosiu, kad jie žais namuose, todėl panašumo į pirmąjį tarpusavio mačą nesitikime“, –sakė komandos kapitonas.

E.Ulanovas Stambule praleido 2020–2021 m. sezoną, kai vilkėjo „Fenerbahce“ marškinėlius.

„Visada smagu čia grįžti. Malonus jausmas, prisiminimai, nostalgija. Geri žmonės, geri fanai, geras klubas. Smagu, bet kovojame dėl atkrintamųjų, todėl per 40 minučių aikštelėje draugų nebelieka“, – prieš mačą Stambule sakė E.Ulanovas, kuris užsiaugino ūsus ir nusiskuto barzdą, taip pakeisdamas įvaizdį.

Kauno „Žalgirio“ ir Stambulo „Fenerbahce“ rungtynės penktadienį 19 val. 45 val. sekite portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.