EUROLYGA 2023

FIBA Čempionų lygos finalo ketverte Malagoje: du ispanų, vokiečių bei Izraelio klubai „Rytas“ žaidė prieš du finalininkus

Trečiadienį baigėsi FIBA Čempionų lygos ketvirtfinalio etapas ir tapo aiškios keturios ekipos, kurios kovos dėl nugalėtojos titulo lemiamų akistatų sostinėje ispanų Malagos mieste. Į finalus prasimušė dvi ispanų, Izraelio ir Vokietijos klubai.

„Rytas“ kovoja prieš Tenerifės „Lenovo“ klubą.<br>FIBA nuotr.
„Rytas“ kovoja prieš Tenerifės „Lenovo“ klubą.<br>FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2023, 1:14 PM

Malagai FIBA suteikė 2023 m. finalo ketverto rengimo teisės, o kovos įvyks gegužės 12–14 dienomis.

Šeimininkų ekipa „Unicaja“, Ispanijos Karaliaus taurės laimėtoja, buvo pirmoji komanda, kuri užsitikrino vietą šių metų finalo ketverte po to, kai ketvirtfinalyje 2:0 įveikė kitą ispanų klubą „Murcia“.

Vokietijos Bonos“ Telekom Baskets“ ketvirtfinalio serijoje laimėjo 2:1 prieš Strasbūro SIG, o Izraelio Jeruzalės „Hapoel Bank Yahav“ 2:1 nugalėjo Atėnų AEK.

Paskutiniuoju ketverto dalyviu tapo Tenerifės „Lenovo“, kuri ketvirtfinalyje 2:1 eliminavo Manresos „BAXI“. Tenerifės krepšininkai šį turnyrą yra laimėję 2016–2017 metų sezone, o į finalą buvo patekę ir 2018–2019 metų sezone.

Įdomu, kad šiame turnyre kovojęs Vilniaus „Ryto“ klubas per sezoną kovėsi su dviem finalininkais – pirmame etape su Tenerifės komanda, o „Top 16“ etape – su Bonos krepšininkais.

Du pusfinalio susitikimai vyks penktadienį, gegužės 12 d., o finalas ir trečiosios vietos rungtynės vyks sekmadienį, gegužės 14 d.

Antradienį, balandžio 25 dieną, vyks finalo ketverto burtai, kurie padalins keturias ekipas į dvi poras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.