EUROLYGA 2023

Atkovotais kamuoliais ir pražangų skaičiumi nepatenkintas N. Čanakas: „Aš pažadu, kad mes kovosime“

Panevėžio „7-bet Lietkabelis“ šiandienos rungtynėse demonstravo gerą žaidimą ir vienu metu turėjo 17 taškų pranašumą, tačiau jo nepakako. Nenado Čanako vadovaujami panevėžiečiai 83:86 (14:14, 27:24, 26:21, 16:27) nusileido Kauno „Žalgiriui“. Serijoje iki trijų pergalių Aukštaitijos komanda atsilieka 0:2.

Nenadas Čanakas<br>G. Šiuparys
Nenadas Čanakas<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

Erikas Petrikas

2023-05-24 22:22, atnaujinta 2023-05-24 22:45

„Nėra daug ką pasakoti – atsiliekame 0:2. Darėme viską, kad turėtume dar vienerias rungtynes Panevėžyje“, – po rungtynių kalbėjo N.Čanakas.

Panevėžio ekipa antrajame pusfinalio mače demonstravo kur kas geresnį žaidimą. Buvo pataikomi tritaškiai, gerai judėjo kamuolys.

Visgi „7-bet Lietkabelis“ nepažabojo varžovų atkovotų kamuolių puolime, kuriuos Kauno komanda laimėjo 13:3.

„Šiandien turėjome problemų su atkovotais kamuoliais. Atkovojome dešimt kamuolių mažiau nei „Žalgiris“. Puolime atkovojome vos tris atšokusius kamuolius. Labai sunku žaisti prieš juos. Padarėme 11 daugiau pražangų nei jie. Su tokiais skaičiais žaisti nėra lengva“, – pasakojo N.Čanakas.

Kaip ir minėta prieš tai – Panevėžio ekipa vienu metu turėjo 17 taškų pranašumą, kurio neišsaugojo. Tai yra ne pirmas kartas, kuomet Aukštaitijos ekipa neišsaugojo savo susikrauto pranašumo.

„Aš nesu nusivylęs. Aš didžiuojuosi žaidėjais, kad mes kovojome iki galo prieš Eurolygos komandą. Aišku, gaila, kad nepavyko išlaikyti turėto pranašumo... Mes atidavėme viską. Aš, kaip treneris, negaliu padaryti geriau“, – dėstė Panevėžio ekipos treneris N.Čanakas.

Kokie pozityvūs dalykai gali būti Panevėžio komandoje po skaudaus pralaimėjimo?

„Pagrindinis pozityvas – mes kovojome. Rungtynių pabaigoje buvo ne patys geriausi sprendimai puolime, o gynyboje nesureagavome prieš Isaiah Taylorą. Aišku, yra kur kas lengviau, kai pataikai tritaškius. Mūsų tikslas – kovoti. Aš pažadu, kad mes tą darysime“, – sakė N.Čanakas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.