EUROLYGA 2023

Eurolygos finalo nepamirštantis G. Bartzokas: „Jaučiamės it mus pervažiavo traukinys“

Graikijos krepšinio lygoje tęsiasi atkrintamjų batalijos, kuriose Pirėjo „Olympiakos“ 97:77 įveikė Salonikų PAOK ir serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 2:0.

 Georgios Bartzokas<br>G. Bitvinsko nuotr.
 Georgios Bartzokas<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2023, 8:02 AM

Kitame pusfinalyje grumiasi lietuviškoji Atėnų „Panathinaikos“ ir Atėnų „Peristeri“ ekipos. Šioje serijoje 2:1 pirmauja „Panathinaikos“ ekipa.

Visgi po antrųjų serijos rungtynių tarp „Olympiakos“ ir PAOK Georgios Bartzokas prisiminė didįjį Eurolygos finalą ir atskleidė, kaip dabar jaučiasi jo vadovaujama komanda.

„Mes Eurolygos finale patyrėme emocinį šoką, – po antrųjų Graikijos krepšinio lygos pusfinalio rungtynių pasakojo G.Bartzokas. – Kažkam reikia daugiau palaikymo, kažkam mažiau. Mes jaučiamės taip it mus partrenkė traukinys. Šios rungtynės mums labai padėjo. Taip veikia sportas. Mes nesijaučiame gerai, bet didžiąja dalimi esame laiminti komanda, tad norime tai pratęsti.“

Pastaruosius dvejus metus iš eilės išrinktas geriausiu Eurolygos treneriu G.Bartzokas kalbėjo apie tai, ar pralaiėmjimas Eurolygos finale yra fiasko.

„Prieš Madrido „Real“ įvyko dešimt dalykų puolime ir gynyboje, kad pralaimėjome finale. Jei vienas iš tų dalykų nebūtų įvykęs, mes būtumę laimėję. Mes esame kartu 10 mėnesių ir per juos praėjome viską – keliones, traumas, nusivylimus ir džiaugsmą. Mes kartu perėjome per labai daug. Antrus metus iš eilės mes pralaimime paskutinio metimo dėka.

Gyvenimas viską pataiso. Sėkmė ar nesėkmė – visi taip žiūri į rezultatus. Aš jaučiuosi liūdnas. Laimėti Eurolygą – didelio tikslo įvykdymas“, – kalbėjo G.Bartzokas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.