EUROLYGA 2023

Rusiją galiausiai paliekantis N. Milutinovas ir toliau padlaižiauja agresoriams

Serbijos aukštaūgis Nikola Milutinovas galiausiai palieka Maskvos CSKA klubą ir Rusiją, tačiau 28-erių krepšininkas ir toliau padlaižiauja agresorių valstybei.

 N. Milutinovas<br> Scanpix nuotr.
 N. Milutinovas<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-30 14:42

Maskvos klubas oficialiai pranešė, jog serbas palieka komandą ir palinkėjo šiam sėkmės.

„Pasibaigus kontraktui Nikola Milutinovas palieka Maskvos CSKA. Ketverių metų Serbijos aukštaūgio žygis mūsų klube priėjo pabaigą“, – oficialiame pranešime rašė CSKA klubas.

Tuo tarpu N.Milutinovas nepraleido progos padlaižiauti agresorių valstybės klubui ir pareiškė tikintis, jog CSKA dar sugrįš į Europos viršūnę.

„Sunku atsisveikinti su visais nuostabiais komandos draugais, bičiuliais ir sirgaliais, kuriuos sutikau CSKA ir Maskvoje. Mėgavausi kiekviena čia praleista buvimo ir žaidimo minute.

Buvo didelė garbė žaisti tokiame puikiame ir istoriniame klube. Bet laikas judėti toliau. Linkiu viso ko geriausio ir sėkmės visiems. Esu tikras, kad CSKA grįš į Europos viršūnę ir mes dar susitiksime“, – kalbėjo N.Milutinovas.

Dabar serbų krepšininkas oficialiai yra laisvasis agentas ir tampa vienu geidžiamiausių žaidėjų Europos rinkoje, o „Olympiakos“ jau pateikė pasiūlymą.

„Eurohoops“ skelbia, jog žaidėjui pasiūlyta dvejų metų sutartis, kuri leistų krepšininkui per metus susižerti iki 1,4 milijono eurų per sezoną.

N.Milutinovas savo profesionalo karjerą pradėjo Belgrado „Partizan“ komandoje Serbijoje, kur žaidė 2011–2015 metais.

2015 metais jis pasirašė sutartį su Eurolygoje rungtyniaujančia „Olympiakos“. Graikijos komandoje serbas praleido penkerius metus ir tapo vienu labiausiai dominuojančių Eurolygos centrų. Su Pirėjo komanda jis 2016 metais laimėjo nacionalinį čempionatą, o 2017 metais pateko į Eurolygos finalą.

28-erių krepšininkas 2020 metais prisijungė prie CSKA kaip laisvasis agentas ir iškovojo VTB lygos MVP 2022–23 metų sezone.

2021–2022 metų sezone Eurolygoje N.Milutinovas per 16 rungtynių rinko po 7,7 taško ir 6,5 atkovoto kamuolio iki kol CSKA buvo išmesta iš lygos dėl Rusijos pradėto karo Ukrainoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.