EUROLYGA 2023

„Ryto“ sirgaliai kaltina „Žalgirį“ nepadoriu elgesiu: „Bijo rytfanių?“

Lietuvos krepšinio lygos finalo kovos vyksta ne tik aikštėje. Ir tarp klubų bei sirgalių. Aiškėja, kad į trečiąsias LKL finalo serijos rungtynes Kaune sostinės „Ryto“ ekipos sirgalių grupė „B Tribūna“ negali nusipirkti daugiau bilietų į jiems kaskart skiriamą tribūną.

V.Ščiavinsko nuotr.
V.Ščiavinsko nuotr.
Intriguojanti LKL finalo kova sausakim<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Intriguojanti LKL finalo kova sausakim<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 5, 2023, 6:32 PM

„B Tribūna“ išplatino savo pareiškimą ir kvietimą „Ryto“ aistruolius pirkti bilietus į kitas tribūnas, kurios yra šalia jų „etatinės“ tribūnos, nes „Žalgirio“ klubas neva neparduoda daugiau bilietų.

„B Tribūnos“ išpaltintas socialiniame tinkle pareiškimas (kalba netaisyta): „Žalgiris bijo rytfanių? Kito atsakymo nėra,– rašoma feisbuko poste. – Daug šnekėję apie tai, kaip Barcelona neįleidžia Žalgirio fanų Ispanijoje, dabar kauniečiai daro tą patį.

Įvairiais būdais bandėme draugiškai derintis, jog gautume didesnį sektorių, bet Žalgiris neatidaro papildomų vietų ir šalia mūsų sektoriaus esančias vietais laiko užšaldytomis.

Žurnalistam kauniečiai meluoja apie mistinius bilietų pirkimus per Ryto klubą, kai visi pirkę bilietus ir važiuojantys su B Tribūna žinote, jog bilietus pirkome per jų oficialią sistemą, kurioje jų dabar tiesiog neliko.

Galų gale prisikasėme iki Žalgirio klubo ir gavome kelias dešimtys papildomų bilietų tam pačiam sektoriuje (kurie kažkodėl buvo slėpiami viešoje prekyboje ), bet daugiau bilietų įsigyti negalime ir šalia esantys sektoriai lieka užšaldyti.

Kadangi Žalgiris neatidaro šalia esančių sektorių, mes pradedame bilietų pirkimą į artimiausią esantį sektorių, tai yra 340/341.

Raginame tą daryti ir kitus Ryto fanus, o atvykę visi bandysime būti kartu. Tikime, jog Žalgirio klubas atras sveiko proto ir visus suleis į vieną zoną, o jei ne – darysim pirmyn, vilniečiai tarp sektorių. JEEP’as keliasi į Kauną.“

Trečiosios LKL finalo serijos rungtynės vyks antradienį „Žalgirio“ arenoje. Kol kas serijoje iki keturių laimėjimų rezultatas yra 1:1. Kaune nugalėjo žalgiriečiai 108:93, o Vilniuje kur kas geriau sekėsi „Rytui“ – 94:71.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.