EUROLYGA 2023

„Cido“ arenos treke – techninio pasirengimo Europos čempionatui inspekcija

Trečiadienį Panevėžio „Cido“ arenoje lankėsi didelis būrys IT, televizijos, laiko matavimo ir dviračių sporto specialistų, kurie derino savo veiksmus ir tikrino arenos parengimą 2012 m. Europos dviračių treko elito čempionatui („Eurotrack 2012“), kuris prasidės jau už pusantro mėnesio.„Tai buvo pirmoji visuotinė apžiūra, kurios metu įvairūs specialistai aiškinosi, kaip geriausiai sudėlioti įrangą, kaip ją suderinti su arenos įranga ir pasirūpinti techniniu Senojo žemyno čempionato aptarnavimu, – sakė 2012 m. Europos dviračių treko čempionato vykdantysis direktorius Eugenijus Ivanauskas. – Inspekcija vyko labai profesionaliai, visi šie specialistai puikiai išmano savo darbą. Dėl treko jokių problemų nekilo ir negalėjo kilti, nes tai – vienas geriausių dviračių trekų pasaulyje“.

Iki Europos treko pirmenybių liko vos pusantro mėnesio.
Iki Europos treko pirmenybių liko vos pusantro mėnesio.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2012, 5:37 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:39 PM

Darbiniame susitikime „Cido“ arenoje dalyvavo Lietuvos dviračių sporto federacijos atstovai, organizacinio komiteto darbuotojai, arenos šeimininkai, IT ir televizijos specialistai. Specialiai iš Lenkijos atvyko didžiulę dviračių sporto aptarnavimo patirtį turintys profesionalai iš „DomTel Sport Timing“ kompanijos. Jie padės vykdyti ir didžiausią šių metų sporto įvykį Lietuvoje.

Po to visi specialistai „Cido“ arenoje susirinks jau spalio pradžioje, intensyvus darbas prasidės vos pasibaigus parodai „Expo 2012 Aukštaitija“.„Čempionatas artėja milžinišku greičiu, tačiau techniškai jam jau esame iš esmės pasirengę. Kitose srityse dar reikia nemažai padaryti, tačiau reklaminė kampanija jau startavo, vyksta prekyba bilietais. Dauguma viešbučių jau užsakyta, transportas sutvarkytas, žurnalistai registruojami akreditacijai. Viskas eina pagal planą, – sakė E.Ivanauskas. – Labai gerai, kad padeda šalies vyriausybė, kurios vadovas premjeras Andrius Kubilius yra ir čempionato globėjas, taip pat Kūno kultūros ir sporto departamentas, vyriausybinė darbo grupė, kuriai vadovauja Vidaus reikalų ministras Artūras Melianas. Tikiuosi, kad kitą savaitę, kai įvyks vyriausybinės darbo grupės posėdis, bus sudėlioti visi taškai“.

Europos treko pirmenybės „Cido“ arenoje vyks spalio 19—21 dienomis. Jose dalyvaus stipriausi Lietuvos ir visos Europos treko meistrai. Čempionatą tiesiogiai transliuos ir tarptautinis palydovinis televizijos tinklas „Eurosport“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.