EUROLYGA 2023

Savaitgalį prasidės Baltijos rankinio lygos varžybos

Praėjusį savaitgalį prasidėjęs Lietuvos vyrų rankinio čempionatas dviem stipriausioms mūsų šalies komandoms šį sezoną nebus vienintelis turnyras. Klaipėdos „Dragūnas“ ir Kauno „Granitas-Gaja-Karys“ taip pat kovos Baltijos lygos varžybose, kurių pirmosios rungtynės įvyks jau šios savaitės pabaigoje.

Klaipėdos „Dragūnas“ ir Kauno „Granitas-Gaja-Karys“ taip pat kovos Baltijos lygos varžybose, kurių pirmosios rungtynės įvyks jau šios savaitės pabaigoje.<br>P. Mantautas
Klaipėdos „Dragūnas“ ir Kauno „Granitas-Gaja-Karys“ taip pat kovos Baltijos lygos varžybose, kurių pirmosios rungtynės įvyks jau šios savaitės pabaigoje.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-22 01:44, atnaujinta 2018-03-16 15:44

Šį sezoną Baltijos lygoje varžysis aštuonios komandos. Palyginti su praėjusiais metais ne tik pailgėjo dalyvių sąrašas, bet ir prasiplėtė geografija – į Baltijos šalių turnyrą grįžo Baltarusija, kuri delegavo 2012-ųjų pavasarį nacionalinėse pirmenybėse trečiąją vietą užėmusią ir šalies taurę laimėjusią Minsko SKA komandą.

Kiti „Dragūno“ ir „Granito-Gajos-Kario“ varžovai bus Pylvos „Serviti“, Kehros „Horizon“ (Estija), Duobelės „Tenax“, Rygos LSPA (Latvija) ir Ryhimiakio „Cocks“ (Suomija) klubai. Naujo sezono atidarymo rungtynėse Lietuvos rankininkai aiškinsis tarpusavio santykius. Šeštadienį Kaune „Granitas-Gaja-Karys“ priims „Dragūną“ (rungtynės prasidės 17 val.).

Sekmadienį kauniečiai namie žais su „Tenax“ (15 val.), o klaipėdiečiai keliaus į Minską ir varžysis su SKA.

Praėjusį sezoną Baltijos lygos čempionu tapo Kehros klubas, lemiamoje dvikovoje pranokęs Pylvos ekipą 25:22. Bronzos apdovanojimus iškovojo „Dragūnas“, mažajame finale nugalėjęs Vilniaus „Šviesą“ 32:25.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.