EUROLYGA 2023

S. Krupeckaitės lenktynes primins jos nuotraukų paroda

Sėkmingas geriausios Lietuvos dviratininkės Simonos Krupeckaitės pasirodymas 2012 metų Europos

2012 metų Europos dviračių treko čempionate Panevėžyje S. Krupeckaitė pelnė du aukso ir vieną bronzos medalius.<br>V. Pilkauskas
2012 metų Europos dviračių treko čempionate Panevėžyje S. Krupeckaitė pelnė du aukso ir vieną bronzos medalius.<br>V. Pilkauskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-10 00:13, atnaujinta 2018-03-13 22:24

Parodoje eksponuojamos nuotraukos, kuriose užfiksuotos S. Krupeckaitės pasiruošimo Europos dviračių treko čempionatui Panevėžyje akimirkos bei jos kovos treke, jos vyras bei treneris Dmitrijus Leopoldas, taip pat kiti Lietuvos rinktinės nariai - Gintarė Gaivenytė ir Gediminas Bagdonas.

„Siekiant pergalių čempionate Panevėžyje ir apskritai siekiant kiekvienos pergalės, gerbėjų palaikymas man yra be galo svarbus. O ši paroda suteikia puikią progą pasiektomis pergalėmis pasidžiaugti kartu, nes nugalėjau ne aš viena, o mes visi“, -per parodos atidarymą teigė S. Krupeckaitė.

2012 metų Europos dviračių treko čempionate Panevėžyje S. Krupeckaitė pelnė du aukso ir vieną bronzos medalius. Pirmąją vietą sportininkė iškovojo keirino rungtyje, nugalėtojos vardą taip pat pelnė komandiniame sprinte kartu su G. Gaivenyte, o sprinto rungtyje užėmė liko trečia.

S. Krupeckaitės nuotraukų paroda prekybos ir laisvalaikio centre bus eksponuojama iki sausio pabaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.