EUROLYGA 2023

Lietuvos ledo ritulio čempionai turi naują trenerį

Lietuvos ledo ritulio čempionė Elektrėnų „Energija“ turi naują vyriausiąjį trenerį - juo paskirtas buvęs ilgametis Elektrėnų klubo ir Lietuvos rinktinės narys Erikas Steponaitis.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 19, 2013, 1:12 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 9:59 PM

Naujasis strategas yra baigęs Lietuvos kūno kultūros akademiją (dabar Lietuvos sporto universitetas) Treniravimo sistemas, tačiau tai bus pirmasis praktinės patirties sezonas.

„Turiu daug žaidybinės ir teorinės patirties, neblogai pažįstu vyresnius žaidėjus, nes su daugeliu dar pačiam teko rungtyniauti. Tuo pačiu suprantu, kad laukia sunkus ir atsakingas darbas, nes sezonas nusimato įtemptas, aukšto lygio. Treneriu sudėtis labai kompetentinga, taip pat turime nacionalinės rinktinės žaidėjų, kurie yra komandos „variklis“. Dėkoju komandai už pasitikėjimą ir tikiuosi padovanosime ateinančiame sezone daug įdomių rungtynių savo sirgaliams“, - sakė naujasis „Energijos“ strategas.

„Nesame labai finansiškai galingi ir tuo labiau stabilūs, todėl neturime galimybės leistis į avantiūras su užsieniečiais. Tuo pačiu, manau, kad turime pas save puikių žmonių ir specialistų, tik reikia suteikti galimybę atsiskleisti. Kalbėjomės su keliais lietuviais tuo pačiu metu, tačiau Eriko ir klubo norai, bei galimybės sutapo“, - apie trenerio pasirinkimą kalbėjo Elektrėnų klubo direktorius Rolandas Aliukonis .

E. Steponaičio asistentais „Energijoje“ bus Lietuvos vyrų rinktinės vyriausiasis treneris vokietis Berndas Haake, buvęs pagrindinis ekipos treneris Sergejus Krumkačas bei žaidžiantysis treneris Dovydas Kulevičius. Fiziniu komandos pasiruošimu ir toliau rūpinsis Andrius Valatkevičius.

Elektrėnų komanda rugpjūčio 1 dieną pradeda pasirengimo stovyklą prieš artėjanti naująjį sezoną. Treniruotės vyks Elektrėnuose, o rugpjūčio 23-28 dienomis klubas dalyvaus A. Čerepanovo garbei organizuojamame turnyre.

„Energija“ ateinantį sezoną rungtyniaus Lietuvos ir Baltarusijos ledo ritulio lygose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.