EUROLYGA 2023

„Energijos“ pergalių serija nutrūko po baudinių serijos

Po keturių pergalių iš eilės Lietuvos čempionai Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulininkai po baudinių serijos turėjo pripažinti „Riaubiči96” ekipos pranašumą 2:3 (0:1, 0:0, 2:1, 0:0, 0:1). Du įvarčius šeimininkams pelnė Antanas Korneičiukas.

Elektrėnų klubas buvo arti pergalės.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Elektrėnų klubas buvo arti pergalės.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2013, 8:36 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:24 AM

Pagal ritulio kontrolę ir metimus į vartus elektrėniškiai pranoko varžovus tris kartus, tačiau puikiai vartus saugojęs svečių vartininkas Aleksandras Osipkovas aikštės šeimininkams pergalės neatidavė.

Po Danilo Karabano įvarčio (13:34 min.) svečiai pirmavo iki pat trečio kėlinio pradžios, kuomet sėkmingai sužaidė trečiojo penketuko puolimo trejetas - Antanas Korneičiukas pelnė du įvarčius iš eilės (43:38 ir 52:20) bei išvedė mūsiškius į priekį. Deja, likus kelioms minutėms iki rungtynių pabaigos „Energija“ gavo dvi baudos minutes ir už tai buvo nubausti – daugumoje žaidusiems svečiams pratęsimą išplėšė tikslus Romano Serafimovičiaus (58:04) smūgis.

Per pratęsimą įvarčių nebuvo įmušta, o baudinių serijoje „Energija“ pirmavo po sėkmingo jaunojo Pauliaus Gintauto smūgio, tačiau sėkmė labiau šypsojosi svečiams - Kirilas Markevičius pasižymėjo trečiu bandymu, o vėliau Nerijų Dauksevičių nuginklavo ir D.Karabanas, kurio smūgis išplėšė svečiams pergalę.

Apie rungtynes Dovydas Kulevičius: „Žaidėme visai neblogai, iniciatyva tikrai buvo mūsų pusėje, bet svečių vartininkas žaidė tikrai puikiai. Pabaigoje pritrūko koncentracijos, padarėme keletą klaidų, o varžovas išlygino rezultatą. Baudiniai – tai loterija, kurios šiandien mes nelaimėjome, bet tikiu, kad rytoj pasieksime revanšą jau pagrindiniame laike“.

„Energija“ (21 tšk.) turnyrinėje lentelėje tarp 13 komandų užima 8-ą vietą, o „Riaubiči-96“ (25 tšk.) žengia 4-oje pozicijoje.

Trečiadienį 19 val. Elektrėnų ledo rūmuose komandos susitiks dar kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.